ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu, luată de „mascați”? Vedeta a făcut dezvăluiri șocante la emisiunea Andreei Mantea

Autor: Andreea Stanaringa | 28.12.2020 | 16:43
Bianca Drăgușanu, luată de „mascați”? Vedeta a făcut dezvăluiri șocante la emisiunea Andreei Mantea
Bianca Drăgușanu, luată de „mascați”? Vedeta a făcut dezvăluiri șocante la emisiunea Andreei Mantea. Sursa foto: captură video YouTube/ Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu a fost ridicată de „mascați”, după cum vor putea urmări telespectatorii la emisiunea Andreei Mantea, în care blondina a făcut dezvăluiri șocante. O întâmplare cel puțin interesantă a avut loc în viața fostei lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea este gazda emisiunii de la Kanal D, „Trăiri alături de Andreea Mantea”, iar „surpriza” pe care i-a pregătit-o Biancăi Drăgușanu este de neratat.

Fosta asistentă a lui Capatos a avut parte de un adevărat șoc atunci când mascații au intrat în casa ei. Este vorba despre o farsă foarte bine gândită pe care Andreea Mantea i-a pregătit-o blondinei.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, luată de „mascați”? Vedeta a făcut dezvăluiri șocante la emisiunea Andreei Mantea

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare de neimaginat, pe care telespectatorii o vor putea urmări la emisiunea Andreei Mantea de pe Kanal D din această seară, începând cu ora 22:30, scrie wowbiz.ro.

Prezentatoarea i-a făcut Biancăi un „cadou” de sărbători pe care nu-l va uita toată viața și de care nu a mai avut parte niciodată. Andreea Mantea i-a făcut o vizită fostei soții a lui Alex Bodi pentru a vedea ce mai face și nu numai.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV a adus cu ea câteva obiecte de valoare și le-a ascuns prin casa Biancăi, fără ca aceasta din urmă să aibă idee. Mai mult, Andreea Mantea încearcă să afle răspunsul unor întrebări importante în această ediție a emisiunii, esențiale pentru acest „caz”.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, farsă de zile mari. Sursa foto: captură video YouTube

 

„Ce ați face dacă ați găși în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?”, sunt întrebările din cadrul „investigației”, pe care fanii o vor putea urmări în această seară.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii vor avea ocazia să o vadă pe Bianca Drăgușanu într-o ipostază inedită, așa cum niciodată nu a mai apărut. Rămâne de văzut care va fi reacția vedetei atunci când procurorul de caz apare în casa ei și îi arată presupusul mandat de percheziție.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!