Life

Bianca Drăgușanu, luată de „mascați”? Vedeta a făcut dezvăluiri șocante la emisiunea Andreei Mantea

28.12.2020 | 16:43
Bianca Dragusanu luata de mascati Vedeta a facut dezvaluiri socante la emisiunea Andreei Mantea
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost ridicată de „mascați”, după cum vor putea urmări telespectatorii la emisiunea Andreei Mantea, în care blondina a făcut dezvăluiri șocante. O întâmplare cel puțin interesantă a avut loc în viața fostei lui Alex Bodi.

Andreea Mantea este gazda emisiunii de la Kanal D, „Trăiri alături de Andreea Mantea”, iar „surpriza” pe care i-a pregătit-o Biancăi Drăgușanu este de neratat.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Capatos a avut parte de un adevărat șoc atunci când mascații au intrat în casa ei. Este vorba despre o farsă foarte bine gândită pe care Andreea Mantea i-a pregătit-o blondinei.

Bianca Drăgușanu, luată de „mascați”? Vedeta a făcut dezvăluiri șocante la emisiunea Andreei Mantea

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare de neimaginat, pe care telespectatorii o vor putea urmări la emisiunea Andreei Mantea de pe Kanal D din această seară, începând cu ora 22:30, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea i-a făcut Biancăi un „cadou” de sărbători pe care nu-l va uita toată viața și de care nu a mai avut parte niciodată. Andreea Mantea i-a făcut o vizită fostei soții a lui Alex Bodi pentru a vedea ce mai face și nu numai.

Vedeta TV a adus cu ea câteva obiecte de valoare și le-a ascuns prin casa Biancăi, fără ca aceasta din urmă să aibă idee. Mai mult, Andreea Mantea încearcă să afle răspunsul unor întrebări importante în această ediție a emisiunii, esențiale pentru acest „caz”.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, farsă de zile mari. Sursa foto: captură video YouTube

 

„Ce ați face dacă ați găși în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?”, sunt întrebările din cadrul „investigației”, pe care fanii o vor putea urmări în această seară.

Fanii emisiunii vor avea ocazia să o vadă pe Bianca Drăgușanu într-o ipostază inedită, așa cum niciodată nu a mai apărut. Rămâne de văzut care va fi reacția vedetei atunci când procurorul de caz apare în casa ei și îi arată presupusul mandat de percheziție.

ADVERTISEMENT