Sporturi

Bianca Drăgușanu, reacție virulentă după ce Alex Bodi a fost săltat de autorități și băgat în carantină

25.06.2020 | 11:26
Bianca Dragusanu reactie virulenta dupa ce Alex Bodi a fost saltat de autoritati si bagat in carantina
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au suferit un deces în familie. Foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este foc și pară pe autorități, după ce Alex Bodi a fost băgat cu forța în carantină instituționalizată. Blonda a făcut declarații pe marginea subiectului, susținând sus și tare că s-a produs o nedreptate.

Vedeta TV este de părere că fostul soț a fost băgat cu forța în carantină pentru a se mai produce subiecte pe tema coronavirus.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV i-a luat apărarea lui Bodi, despre care a declarat că a stat în carantină după ce a venit din Croația, unde a fost operat. Acum, el se îndrepta tot spre un control medical.

Bianca Drăgușanu suspină după iubitul carantinat

Alex Bodi a fost ridicat de polițiști și băgat în carantină instituționalizată, după ce a fost prins rulând cu viteză foarte mare în zona Pipera. Omul de afaceri ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu, după ce a revenit în țară din Croația.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu susține că iubitul ei a stat în carantină la domiciliu, după care a ieșit pe străzi, nicidecum invers. Autoritățile au, însă, altă variantă.

Alex Bodi, care conducea un Lamborghini, a rămas și fără permis de conducerea deoarece rula cu peste 100 de kilometri la oră într-o zonă în care viteza maximă permisă era de 50 de kilometri la oră.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, alături de Alex Bodi. FOTO: INSTAGRAM
Bianca Drăgușanu, alături de Alex Bodi. FOTO: INSTAGRAM

„Cât despre izolare, Alex a fost plecat din țară cu avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea.

Neînțelegerea a fost la faza când l-a oprit poliția, l-au găsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! A respectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitate la Coronavirus!’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru  click.ro.

ADVERTISEMENT

Reacția autorităților

Poliția Română a transmis un comunicat de presă cu privire la incidentul care l-a dus pe Alex Bodi în carantină instituționalizată. „La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h.

Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată scris în comunicatul de presă.

ADVERTISEMENT