Life

Bianca Drăgușanu, secrete din viața de familie. Sora a dat-o de gol: “Aruncă la gunoi ce cadouri nu îi plac”

05.03.2021 | 17:12
Bianca Dragusanu secrete din viata de familie Sora a dato de gol Arunca la gunoi ce cadouri nu ii plac
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a dezvăluit lucruri rămase neștiute din viața ei de familie. Blondina a venit însoțită atât de sora ei, Oana, dar și de Sofia, fiica sa cu Victor Slav, în cea mai nouă apariție, pe un post TV.

Peste doar o zi, Bianca Drăgușanu va marca un moment unic. Mai exact, blondina se pregătește să își serbeze ziua de naștere, ea fiind născută la început de primăvară, pe data de 6 martie. Vedeta a povestit că și în acest sens are planuri mărețe, dorind să organizeze o petrecere când va împlini 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, diva a susținut că afacerea ei cu rochii merge foarte bine, motiv pentru care dorește să facă o mutare serioasă. Din spusele sale la TV, acesta a adus-o și pe sora ei, Oana, tocmai de la Hunedoara, pentru a-i fi alături în această perioadă a vieții. Ruda ei a venit în Capitală alături de întreaga familie, fiind vorba și de soț, alături de copiii lor.

Bianca Drăgușanu, detalii neștiute din viața de familie. Diva vrea să își mute afacerea în SUA

Bianca Drăgușanu a povestit la Teo Show și câteva lucruri rămase mai puțin cunoscute, de pe vremea când ea și Oana erau în anii adolescenței. Cele două surori par să se completeze foarte bine una pe cealaltă și se ajută încă de când erau mici. Pentru că este cunoscut că blondina a înfruntat în ultima perioadă și momente mai puțin plăcute, sora ei a dorit să o știe pe mâini bune și a decis să se implice în viața de familie.

ADVERTISEMENT

“Tatăl nostru pleca în cantonament și ne lăsat bani pentru o săptămână. Îi împărțeam cu sora mea. Eu cheltuiam toți banii de mâncare pe farduri. Am rămas la un moment dat doar cu niște cartofi în casă și le-am dat noi denumirea de «pejgheți». Erau ca un fel de chipsuri, i-am făcut la cuptor și atât, de unde și bani de ulei”, a povestit Bianca Drăgușanu.

“A fost o schimbare foarte mare, venind din Hunedoara. În București o am pe Bianca, mă ajută, este lângă mine, este mai ușor așa. Îl am și pe soțul meu lângă mine, sunt și copiii.”, a susținut și Oana.

ADVERTISEMENT

“Am considerat că este o mutare bună și în afacerea mea, ea este foarte atentă cu cifrele. Ea stă la aproximativ 14 minute de mine, e bine să am alături o prietenă adevărată, cum este sora mea. (…) Acum un an eram tot aici, la această emisiune și plângeam împreună Teo. Tu de mila mea, eu tot de mila mea”, a mai spus Bianca, în spirit de glumă.

Bianca Drăgușanu, secrete din viața de familie. Sora a dat-o de gol Aruncă la gunoi ce cadouri nu îi plac
Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, au povestit lucruri neștiute în direct

Pentru că urmează ziua de naștere a divei peste doar o zi, Oana Drăgușanu nu s-a putut abține și a recunoscut în fața camerei de luat vederi și ce se întâmplă cu anumite cadouri pe care Bianca le primește și îi displac.

ADVERTISEMENT

“Cadourile pe care le primește și nu îi plac le aruncă la gunoi. (…) Mă bucur să fiu acum alături de ea, pentru că nu a avut oameni adevărați lângă ea. (…) Făceam foarte multe nebunii când eram tinere. Mulți cred că Bianca e într-un anumit fel, dar ea este un om normal, obișnuit. Are doar activități mai ieșite din comun”, a dezvăluit Oana Drăgușanu, sora Biancăi.

“Prietenii mei adevărați știu ce să îmi cumpere, ce nu îmi place ajunge la gunoi. Cele mai frumoase cadouri mi le fac eu mie, apropiații mi-au mai pus banii în plic și mi i-au dat așa când n-au știut de exemplu ce pantofi să îmi cumpere”, a mai completat Bianca.

Fosta prezentatoare de la Kanal D le-a dat și câteva vești neașteptate tuturor celor care o urmăreau în această vineri. Bianca Drăgușanu vrea să ajungă și peste Ocean cu creațiile sale vestimentare. Tocmai de aceea, a luat lucrurile foarte în serios și urmează să își achiziționeze un apartament într-un complex rezidențial de lux, în Los Angeles.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ???̃?????? ? (@biancadragusanu18)

“Dacă aș putea să o iau de la capăt, aș fi ceva mai incisivă, aș fi mai atentă la oamenii din jurul meu. Am învățat din toate expriențele avute, știu exact cum să facă să îmi fie bine. Vreau să îmi cumpăr un apartament în Statele Unite ale Americii, am găsit unul într-un complex rezidențial, foarte frumos. Vreau să fac acest pas pentru că îmi voi muta afacerea și în SUA. Orice rochie vând aici cu 300-400 de euro, acolo o pot vinde cu 4.000 de euro.”, mai dezvăluit Bianca.

ADVERTISEMENT