Life

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor, ipostaze incendiare de Revelion. Cum au fost fotografiate în Dubai

02.01.2021 | 07:37
Bianca Dragusanu si Ramona Gabor ipostaze incendiare de Revelion Cum au fost fotografiate in Dubai
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a petrecut Revelionul alături de buna sa prietenă, Ramona Gabor, cele două vedete fiind surprinse în ipostaze incendiare în Dubai. Fosta asistentă TV și sora Monicăi Gabor s-au distrat până-n zori și nu au ținut cont de nimic. 

Frumoasa blondină a pășit cu dreptul în noul an, semn că este mai decisă ca oricând să lasă în spate trecutul. Fosta prezentatoare de la Kanal D a sărbătorit trecerea dintre ani cumsecuvinte, pe o terasă superbă alături de alte domnișoare.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Alex Bodi a purtat o rochie scurtă și mulată, în timp ce Ramona Gabor a optat pentru cea mai clasic, rochia neagră, lungă, încântând toate privirile la petrecerea din Dubai care le-a găsit împreună la început de an nou pe cele două dive.

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor, împreună de Revelion. Cum s-au distrat

Îmbrăcate în rochii elegante, Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-au distrat pe cinste, până-n zorii zilei de 1 ianuarie. Cele două au fost acompaniate de prieteni aleși pe sprânceană, din filmările postate în mediul online reieșind cât de bogați sunt aceștia.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D le-a arătat fanilor la un moment dat ce accesorii poartă unii dintre bărbații de la masă, fiind vorba de un ceas foarte strălucitor și cel mai probabil, cu un preț pe măsură.

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor, împreună în noaptea de Revelion
Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor, împreună în noaptea de Revelion, în Dubai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Blondina și șatena sunt din ce în ce mai apropiate în ultima perioadă și petrec timp împreună frecvent în Dubai, mai ales că în urmă cu foarte puțină vreme chiar au pornit o afacere împreună.

ADVERTISEMENT

Mai exact, sora Monicăi Gabor și-a lansat propriul parfum, iar de la eveniment nu a lipsit nici fosta soție și iubită a omului de afaceri Alex Bodi, care i-a fost alături în toate.

„Stai aproape de oamenii care te fac să strălucești”, este una dintre postările Biancăi Drăgușanu de pe rețelele de socializare care face referire la amica sa, Ramona Gabor.

ADVERTISEMENT

Divele au o relație foarte frumoasă de prietenie și plănuiesc tot mai multe afaceri împreună. De altfel, în urmă cu foarte puțin timp fosta asistentă TV susținea că vrea să se mute definitiv în Dubai, acolo unde deja se simte ca acasă.

ADVERTISEMENT