Life

Bianca Drăgușanu spune adio României: “O să mai vin în vizită”

Bianca Drăgușanu este mai decisă ca niciodată să plece din România. Fosta asistentă a lui Dan Capatos are deja planurile făcute pentru următorii ani.
29.04.2022 | 20:54
Bianca Dragusanu spune adio Romaniei O sa mai vin in vizita
Bianca Drăgușanu, decisă să plece din România. Ce a declarat blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este pregătită să spună adio țării în care s-a născut, a iubit și a devenit mamă. Vedeta susține că este determinată să plece definitiv din România, lucru despre care a mai vorbit și în alte rânduri.

Bianca Drăgușanu, decisă să plece din România. Ce a declarat blondina

Bianca Drăgușanu își analizează cu mare grijă alegerile pe care le face, una dintre acestea având legătură cu stabilirea într-o altă țară. Una dintre cele de pe lista fosta prezentatoare de la Kanal D este Dubai, oraș pe care l-a vizitat de câteva ori.

ADVERTISEMENT

„La 80 de ani… dacă trăiesc atât pentru că, na, timpurile astea… 80 de ani mi se pare mult. Important este să trăiești puțin și bine, nu mult și prost. Nu mă mai văd în România.

O să mai vin în vizită, dar nu mă mai văd pe aici, în următorii 10 ani nu mă mai văd aici. O să aflați că nu plec să mă ascund și dacă plec o să vină toată lumea să mă viziteze. 

ADVERTISEMENT

Dacă plec eu o să arăt unde plec, că nu am de ce să mă ascund, că mie îmi place să-mi trăiesc viața așa cum o vedeți”, a mărturisit fosta soție a lui Victor Slav, Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu, locuință în Dubai

Bianca Drăgușanu a luat recent decizia să-și cumpere un apartament în Dubai, unde tot mai mulți români își achiziționează proprietăți. Așadar, faptul că vorbește despre o eventuală mutare nu este deloc la întâmplare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină își permite orice fel de lux, mărturisind că achiziția locuinței a fost făcută la nervi, după separarea de Gabi Bădălău, dar asta nu înseamnă că nu o încântă.

În altă ordine de idei, fosta asistentă TV recunoaște că banii nu au dezamăgit-o niciodată, așa cum a pățit în cazul bărbaților. Bianca Drăgușanu preferă să se concentreze pe partea materială și să muncească pentru acest aspect.

ADVERTISEMENT