Life

Bianca Pop a născut prematur. Prin ce greutăți a trecut fosta ispită: „A fost un șoc”. Prima imagine cu bebelușul

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula iubirii a născut prematur. Ce nume poartă fetița sa și cum se simte după naștere vedeta.
29.05.2023 | 12:09
Bianca Pop a nascut prematur Prin ce greutati a trecut fosta ispita A fost un soc Prima imagine cu bebelusul
Bianca Pop a devenit mamă pentru prima dată. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Pop a născut prematur. Vedeta mai avea câteva săptămâni până la termen, însă fetița ei s-a grăbit puțin. Ambele sunt sănătoase și în afara pericolului, deși fosta ispită de la Insula Iubirii spune că nu se simte prea bine.

Bianca Pop a născut o fetiță. Primele declarații ale fostei ispite de la Insula iubirii

După ce anul trecut a pierdut o sarcină, Bianca Pop este acum în culmea fericirii. Fosta ispită de la Insula iubirii a avut o perioadă zbuciumată în viața sa și a ajuns să fie internată la psihiatrie la un moment dat, dar toate s-au așezat până la urmă.

ADVERTISEMENT

Pe 28 mai 2023, ea a adus pe lume perfect sănătoasă. Tomaziu Jessica Maria a venit pe lume prematur, la doar 35 de săptămâni de sarcină și a luat-o prin surprindere pe mama sa. Vedeta s-a speriat atunci când i s-a rupt apa și a fugit la spital. Bianca Pop a născut în Spania, acolo unde locuiește acum.

„A fost greu, asta pentru că fetița s-a născut prematur, la 35 de săptămâni. Mi s-a rupt apa acasă la ora 4:30, eram foarte speriată și am plecat la spital la ora 10 dimineața pentru a mă monitoriza medicii.

ADVERTISEMENT

Mi s-a zis că sunt dilatată 2,5. Mi s-a dat antibiotic și au zis să încercăm să nasc natural, că eu sigur voi naștere până mâine. Aveam dureri din 2 în 2 minute și contracții din ce în ce mai mari”, a spus Bianca Pop pentru spynews.ro. 

„Eram rău de tot, urlam, abia respiram”

Bruneta a dezvăluit că i-a fost greu să se înțeleagă cu medicii, deoarece nu cunoaște limba. Bianca Pop a susținut că i-a fost foarte greu, mai ales că a născut natural și fără epidurală. Fosta vedetă de la Antena 1 și-a amintit că durerile erau insuportabile.

ADVERTISEMENT

„Ulterior m-au mutat sus pe salon și au zis să anunț dacă e ceva. Eu cum nu vorbesc limba așteptam să vină cineva să mă vadă și nu venea nimeni. Plângeam și am chemat doctorii și m-au dus jos. Eram rău de tot, urlam, abia respiram.

Nu știam să împing și m-au învățat, iar apoi i-a ieșit capul, după și corpul, totul fără epidural. M-au și cusut puțin, mă și mir cum am rezistat. Mi-au zis să fac epidurală și eu n-am vrut. Dar erau dureri prea mari și de la epidurală te durea și mai tare. Fetița e cuminte tare, este bine, totul e bine, a avut 2500 grame la naștere”, a continuat Bianca Pop.

ADVERTISEMENT
bianca pop a născut fetiță spital pat pernă
Bianca Pop a născut o fetiță perfect sănătoasă.
Sursa foto: Facebook

Cum se simte Bianca Pop după ce a născut

Acum, mama fostei ispite se află în drum spre ea, pentru a o ajută cu micuța. Nici ea nu se aștepta ca aceasta să nască mai devreme. Bianca Pop susține că nici după ce născut nu se simte foarte bine, mai ales că a trecut printr-un travaliu de 12 ore.

„Eu acum nu sunt așa bine, mă doare jos, mi-e mai rău acum, mi-a zis și mami că acum e mai greu la început, vine și ea, e pe drum să vină în Spania. Nașterea chiar a fost foarte grea și dureroasă, am născut la 18:45, după mai bine de 12 ore de travaliu.

Nu mă așteptam și nici ea nu se aștepta să nasc atunci. A fost un șoc. Nu eram pregătită. Mă mir cum am rezistat că am fost așa puternică. Sunt mândră de mine și eu și George”, mai spus Bianca Pop.

Totodată, vedeta nu și-a dorit să nască prin cezariană. Este de părere că este o metodă la care recurg „cele cărora le e frică”. În plus, fetița era poziționată corect și nu își dorea să treacă printr-o operație.

„După nașterea naturală îți revii mai ușor, dacă eram tăiată eram varză, și așa sunt slăbită. Eu am patru operații estetice la sâni, știu ce e tăietura. Sunt mândră că am reușit, că m-a ajutat Dumnezeu, mi-a dat după suflet”, a încheiat Bianca Pop.

ADVERTISEMENT