Life

Bianca Pop a pierdut sarcina. Cum se simte acum fosta ispită de la Insula Iubirii 

Momente dificile pentru Bianca Pop. Fosta ispită de la emisiunea Insula Iubirii a pierdut sarcina, la doar două luni și jumătate după ce a aflat că va deveni mamă. Cum se simte acum.
31.08.2022 | 23:00
Bianca Pop a pierdut sarcina Cum se simte acum fosta ispita de la Insula Iubirii
De ce a pierdut sarcina Bianca Pop. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Pop, fostă ispită la Insula Iubirii, a pierdut sarcina. Evenimentul nefericit din viața ei s-a produs la doar două luni și jumătate după ce a aflat că va deveni mamă pentru prima oară.

Bianca Pop a pierdut sarcina. Care a fost cauza și cum se simte vedeta

Bianca Pop trece acum prin momente cumplite, la fel și partenerul său, George Tomanziu. Ambii își doreau să fie părinți.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop a mai precizat că pierderea bebelușului a fost cauzată de problemele pe care le-a avut în ultima perioadă, în familie. Vedeta a fost mai mereu stresată și așa a ajuns în acest punct critici.

Bianca Pop nu renunță la gândul de a deveni mamă

Dincolo de momentul greu de care are parte acum, Bianca Pop încearcă să-l depășească și să se bucure în continuare de viață. Ea este pregătită să aibă un nou copil.

ADVERTISEMENT

Fosta ispită își dorește să fie mamă de o fetiță sau de doi băieți. Iubitul ei, George, se resemnează mai greu cu gândul că trebuie să mai aștepte până va deveni tată.

”Anumite probleme de familie, puțin stres, supărare și cam asta a fost. A fost greu, dar sunt tânără, viața merge înainte și nu voi face o dramă.

ADVERTISEMENT

Până la urma urmei am trecut prin foarte multe triste ale vieții mele și am mers înainte cu capul sus. Poate va mai fi un alt bebe. Vrem o fetiță și un băiat sau 2 băieți.

George a fost supărat. A fost mai supărat decât mine. Eu am rămas așa fără cuvinte, iar George a fost mai supărat’’, a spus Bianca Pop la Antena Stars, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop este o prezență activă în lumea mondenă, după ce a participat ca ispită la emisiunea ”Insula Iubirii”, de pe Antena 1. Acolo a reușit să se facă remarcată și ulterior să aibă mai multe apariții televizate.

ADVERTISEMENT
Tags: