Pariuri sportive

BigWin cu stil! Încă un parior a dat lovitura! Câștig de peste 61.000 de lei

Din ce în ce mai mulți pariori reușesc să ia potul cel mare la Superbet cu un bilet cu 30 de meciuri de fotbal. Cum a fost posibil.
19.03.2024 | 15:55
BigWin cu stil Inca un parior a dat lovitura Castig de peste 61000 de lei
61.674.92 RON a câștigat un parior cu doar 10 lei mizat pe un bilet cu 30 de meciuri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unii pariori reușesc să creeze bilete extraordinare, iar lovitura ultimelor zile a venit la Superbet. Profit uriaș cu doar 10 lei pariați și fără prea mari emoții.

BigWin de clasă! A câștigat de 6.000 de ori mai mult decât suma pariată

Luna martie le-a băgat în buzunare pariorilor mii de lei, însă lovitura acestei primăveri tocmai a venit. Cu un bilet de 30 de meciuri pe parcursul a două săptămâni și cu diverse tipuri de pariuri.

ADVERTISEMENT

Microbistul nostru a început biletul cu meciul dintre Leuven și Royal Union din campionatul Belgiei, pe data de 2 martie. A mizat PSF 2, iar Royal Union a reușit să câștige cu 2-0.

Au urmat meciuri din campionatul Angliei, Poloniei, Germania, Turcia, Grecia, Italia, Liga Campionilor, Danermarca și Scoția. Omul nostru a jonglat cu diverse pariuri: număr goluri, șansă dublă, solist sau pauză-final.

ADVERTISEMENT

Cotele nu au fost deloc mari, la suma finală contribuind număr mare de evenimente, dar mai ales bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

Big Win de peste 60.000 de lei. Cum a fost posibil

Omul nostru nu a riscat foarte mult și a încercat să joace cât mai sigur. Dovadă stă faptul că cea mai mare cotă de pe bilet a fost la Valencia – Reald Madrid: 1,80 pentru PSF X și încheiat la egalitate, scor 2-2. O altă cotă mai mare a fost la ultimul meci de pe bilet dintre Freiburg și Leverkusen, unde a mers pe 2 solist și o cotă de 1,67.

ADVERTISEMENT

În rest, pariorul nostru a mers pe cote cuprinse între 1,25 și 1,33, cu pregătire pe pariuri „pauză sau final”. În final a acumulat o cotă finală de 2466.99, la care s-a adăugat un bonus pe măsură de 150% oferit de Superbet, mai exact 37.004,95 lei. În total, norocosul parior a reușit să câștige 61.674,92 RON.

Inspiratul parior trebuia să și transpire puțin înainte să pună mâna pe marele câștig. Meciul cu cele mai mari emoții de pe bilet a fost cel dintre Arsenal și Brendford, unde a mers pe 1 solist, cotă 1,28. Golul victoriei echipei lui Mikel Arteta a venit foarte târziu, abia în minutul 86, când Havertz a marcat din pasa lui White.

ADVERTISEMENT

Cu acest bilet, pariorul se înscrie fără probleme în topul care au reușit să dea lovitura. Un astfel de jucător poate fi un exemplu de urmat, iar data viitoare poți fi tu în locul său, mai ales dacă știi să beneficiezi de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT