Sport

FCSB cheamă suporterii la meci! Roș-albaștrii au pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj. Care e prețul tichetelor

FCSB are nevoie de suporteri în încercarea de a câștiga derby-ul cu CFR Cluj și a reduce astfel diferența din fruntea ierarhiei Ligii 1. Roș-albaștrii au scos la vânzare biletele pentru partida de pe Național Arena.
13.01.2022 | 14:10
FCSB cheama suporterii la meci Rosalbastrii au pus in vanzare biletele pentru derbyul cu CFR Cluj Care e pretul tichetelor
ADVERTISEMENT

FCSB începe în forță 2022. Primul meci oficial din acest an poate fi decisiv în lupta la titlu. Duminică, 23 ianuarie,  de la ora 20:00, în runda a 22-a din Liga 1, vicecampioana României primește vizita liderului CFR Cluj.

Cu nouă etape rămase până la finalul sezonului regulat, campioana en-titre conduce clasamentul. Echipa lui Dan Petrescu are 57 de puncte, cu zece mai multe decât roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj

Cu zece zile înainte de primul meci oficial al sezonului, derby-ul cu CFR Cluj, FCSB a scos la vânzare biletele, care pot fi achiziționate în sistem online. Cum partida se poate desfășura cu doar 30% din capacitatea stadionului, tichetele sunt disponibile momentan doar pentru primul inel.

Cel mai ieftin bilet este la peluză, 20 de lei, în timp ce cel mai scump poate fi achiziționat la VIP 1, în schimbul sumei de 100 de lei. Suporterii primesc sprijin din partea clubului roș-albastru și pot veni la stadion cu biletul tipărit de acasă, scos la imprimantă în format A4.

ADVERTISEMENT

„FCSB anunță că biletele pentru partida cu CFR Cluj, de duminică, 23 ianuarie, (20:00 – Arena Națională), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ – 20 LEI
TRIBUNA 2 – 35 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4).

ADVERTISEMENT

E-ticketele pot fi achiziționate până în ziua meciului, la ora 12:00. De asemenea, persoanele care doresc să achiziționeze online bilete clasice FCSB, livrate prin curier, o vor putea face până pe 19 ianuarie, la ora 12:00.

Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi anunțat săptămâna viitoare.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane (regulă care se aplică automat și în cazul reprezentanților mass media):

ADVERTISEMENT

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

În plus, pe baza parteneriatului cu DOM VISTA MEDICAL, în zilele de sâmbătă și duminică (22, respectiv 23 ianuarie) veți putea efectua teste antigen rapide la stadion, la prețul de 20 LEI.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se anunță in comunicatul emis de gruparea roș-albastră.

FCSB n-a mai bătut-o pe CFR Cluj de aproximativ un an de zile. Pe 19 martie 2021, roș-albaștrii se impuneau la scor de neprezentare, tot pe Național Arena, în returul sezonului regulat. De atunci și până în prezent, cele două rivale s-au mai înfruntat de patru ori, e trei ori în campionat și o dată în Supercupa României. În ultimul meci direct, cel din turul sezonului regulat, ediția 2021-2022, ardelenii au câștigat fără drept de apel, în Gruia, scor 4-1.

Din păcate pentru suporterii roș-albaștrilor care vor veni la derby-ul cu CFR, aceștia nu vor mai avea ocazia să îl vadă la lucru pe unul dintre favoriții lor. Constantin Budescu este fotbalistul de care FCSB s-a despărțit în această iarnă. În schimb, ardelenii s-au întărit prin transferurile lui Buș, Dugandzic și Letica, dar și prin revenirile împrumutaților Itu și Paraschiv.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,85 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT