Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 13 februarie 2022. Meciurile din România și Italia ne aduc un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de duminică, 13 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal extrem de interesante din Liga 1 și Serie A.
12.02.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 13 februarie 2022 Meciurile din Romania si Italia ne aduc un castig de peste 350 de lei
Biletul zilei de duminică, 13 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal extrem de interesante din Liga 1 și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Italia în care sunt implicate formații cu pretenții de cupe europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,80 la Superbet şi aşteptăm un profit mare.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul FCSB – Chindia Târgoviște, din etapa a 26-a a Ligii 1, care va începe la ora 19:55. ”Roș-albaștrii” s-au apropiat la 6 puncte de liderul CFR Cluj și visează din nou la titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atalanta Bergamo – Juventus Torino, din runda a 25-a din Serie A, care are startul la ora 21:45. Este o bătălie ”pe viață și pe moarte” pentru locul 4 care asigură participarea în viitoarea ediție a Champions League.

Cotă de 1,95 de la FCSB – Chindia pentru biletul zilei

FCSB se află într-o perioadă extrem de bună și vrea să se apropie cât mai mult de liderul CFR Cluj până la finalul sezonului regulat, însă pe Arena Națională vine Chindia lui Emil Săndoi, un adversar extrem de incomod.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În plus, ”roș-albaștri” vor fi lipsiți de aportul fanilor, după ce au fost sancționați pentru incidentele din timpul meciului cu FC U Craiova. Acest aspect ar putea să conteze, la fel de mult ca și trecerea lui Florin Tănase în postura de vârf împins.

Dâmbovițenii nu au mai repetat până acum parcursul excelent din sezonul trecut, dar se bazează în continuare pe o defensivă de fier. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 1-2”, pentru că și cota de 1,95 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Atalanta – Juventus aduc o cotă de 1,95

La Bergamo se joacă pentru un loc de Champions League și este de așteptat ca sub tensiunea acestei mize uriașe din punct de vedere financiar să avem un meci destul de închis, cu toate că ambele formații par croite pe ofensivă.

Este primul meci mare pentru Valentin Mihăilă de la transferul la Atalanta, dar este puțin probabil ca experimentatul antrenor Gian Piero Gasperini să-l arunce în luptă din primul minut într-un joc atât de important.

ADVERTISEMENT

Juventus este într-o creștere formidabilă de formă, iar sosirea lui Dusan Vlahovic a redat speranțele fanilor într-o revenire în lupta la titlu. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 0-2”, care are la Superbet o cotă de 1,95.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 362 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”total goluri: 1-2” în meciul FCSB – Chindia Târgoviște și o cotă de 1,95 pentru ”total goluri: 0-2” la Atalanta Bergamo – Juventus Torino, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,80. Numai bună pentru un câștig de 362 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT