Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 14 februarie 2021. Triplăm banii cu două meciuri

13.02.2021 | 23:31
Biletul zilei la pariuri duminica 14 februarie 2021 Triplam banii cu doua meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 14 februarie 2021. Anglia şi Germania, Premier League şi Bundesliga, două dintre cele mai puternice întreceri fotbalistice din lume ne dau şansa de a ne tripla invetiţia, oricare ar fi ea. Noi am ales să mizăm 100 de lei la Get’s Bet, pe o cotă de 3,03 şi un profit potenţial de peste 200%. 

Primul meci de pe biletul zilei este Wolfsburg – Borussia Monchengladbach, de la 19:00, în etapa a 21-a din Bundesliga. Sunt două formaţii cu aspiraţii la locurile de cupe europene, cu gazdele într-o poziţie excelentă, pe ultima treaptă a podiumului.

ADVERTISEMENT

Everton – Fulham, de la 21:00, în runda cu numărul 24 din Premier League, este cea de-a partidă de pe biletul zilei. Cu mai mult de o treime de campionat încă rămas de jucat, oaspeţii par deja condamnaţi la retrogradare. Dacă vor să mai aibă vreo şansă de a scăpa, trebuie să adune puncte rapid.

Cotă 1,90 pentru GG3+ pe biletul zilei la pariuri

Wolfsburg este pe locul al treilea în campionat, după Bayern şi Leipzig, dar la o distanţă destul de mare, 6 puncte de poziţia secundă. „Lupii“ sunt una dintre cele mai în formă echipe, doar liderul Bayern acumulând mai multe puncte în ultimele 15 etape. Au o singură înfrângere în 2021, în a treia zi a anului, 0-2 la Dortmund.

ADVERTISEMENT

Monchengladbach e pe 7 şi speră la o nouă clasare pe locurile europene, după ce în acest sezon a reuşit să se califice în primăvara Ligii Campionilor, dintr-o grupă cu Real Madrid, Inter şi Şahtior, grupă pe care a condus-o până în ultima etapă. La fel ca adversara, Gladbach a pierdut un singur meci în 2021, în etapa precedentă, pe teren propriu, cu FC Koln.

În partidele directe, situaţia este echilibrată. În ultimele 6 confruntări, au fost câte două victorii de fiecare parte, plus două remize. Totuşi, Gladbach nu a câştigat la Wolfsburg din 2003, dar a marcat în patru din precedentele 5 vizite. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,90 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Everton aduce o cotă de 1,58 pe biletul zilei

Everton a avut un start excelent de sezon şi, la un moment dat, era lider în Premier League. Între timp, a „alunecat“ până pe 7, dar are şi două meciuri mai puţin disputate, ba chiar 3 faţă de formaţiile care au jucat deja în această etapă. Dacă îşi câştigă toate restanţele, gazdele ajung în top 4.

Fulham e pe locul 18, poziţie ce duce în Championship. Cea mai mare problemă a oaspeţilor nu este locul din clasament, ci distanţa până la formaţia aflată imediat deasupra în Premier League. 10 puncte o despart pe Fulham de Newcastle, ecart ce pare insurmontabil în cele 16 etape rămase de disputat.

ADVERTISEMENT

Meciul-tur a fost unul extrem de disputat, iar Everton a reuşit să ia toate cele trei puncte, după un succes la limită, 3-2. Calvert-Lewin a deschis scorul din primul minut, a punctat şi pentru 2-1, iar la pauză Everton avea deja 3-1. Cavaleiro a ratat un penalty pentru Fulham, aşa că golul lui Loftus-Cheek din minutul 70 nu a mai ajutat suficient de mult. „PSF 2“ are cota 1,58 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, un meci disputat, cu goluri multe şi de ambele părţi, între Wolfsburg şi Monchengladbach, la cotă 1,90, plus un succes, fie la pauză, fie la final, al lui Everton în faţa lui Fulham, cotat cu 1,58, ne vor ajuta să ne triplăm investiţia, graţie unei cote totale de 3,03 la Get’s Bet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT