Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 14 ianuarie 2024. Câștig de 575 de lei

Biletul zilei de duminică, 14 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 575 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Ligue 1.
13.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 14 ianuarie 2024 Castig de 575 de lei
Biletul zilei de duminică, 14 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 575 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Ligue 1. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire din Cupa Africii pe Națiuni și o alta din campionatul Franței, în care există favorite clare la victorie. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,75 la Betano și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Egipt – Mozambic, din prima etapă a Grupei B de la Cupa Africii pe Națiuni, care începe la ora 19:00. ”Faraonii” au parte de un debut lejer.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este RC Lens – PSG, din runda a 18-a din Ligue 1, programată de la ora 21:45. Campioana en-titre caută un nou succes care să-i întărească locul 1 din clasament.

Cotă de 1,95 de la Egipt – Mozambic pentru biletul zilei

Egiptenii au una dintre cele mai bune echipe de pe continentul negru, iar acest lucru se poate vedea și din faptul că bookmakerii îi văd ca fiind unii dintre principalii favoriți la câștigarea marelui trofeu.

ADVERTISEMENT

”Faraonii” vin cu gânduri mari în Coasta de Fildeș, dorind să răzbune finala pierdută dramatic la loviturile de departajare la ediția precedentă în fața Senegalului. Cu starul Mohamed Salah în lot, e de așteptat să ajungă departe în turneu.

Debutul este unul lejer, Mozambicul nefiind o formație care să poată pune prea mari probleme forțelor din fotbalul african. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist la pauză”, care are la Betano o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Victoria lui PSG aduce o cotă de 2,95

Ligue 1 a intrat în partea a doua a campionatului, iar parizienii pornesc drumul cu un avans de 5 puncte față de Nice, a doua clasată. Colosul din capitala Franței nu vrea să piardă titlul, așa că victoria pe terenul lui Lens este un obiectiv clar.

Chiar dacă situația este încă neclară în ceea ce-l privește pe superstarul Kylian Mbappe, toată lumea din club este convinsă că este un an extrem de important în care se pot realiza performanțe remarcabile.

ADVERTISEMENT

Stoarsă de participarea în Champions League, Lens nu a mai avut forță de a se lupta și pe plan intern fiind doar pe locul 6. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 pauză / 2 final”, pentru că și cota de 2,95 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 575 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”1 solist la pauză” în meciul Egipt – Mozambic și o cotă de 2,95 pentru ”2 pauză / 2 final” la RC Lens – PSG, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,75. Numai bună pentru un câștig de 575 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT