Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 17 martie 2024. Câștig de 715 lei

Biletul zilei de duminică, 17 martie 2024, poate aduce un câștig de 715 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din La Liga și Ligue 1.
16.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 17 martie 2024 Castig de 715 lei
Biletul zilei de duminică, 17 martie 2024, poate aduce un câștig de 715 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din La Liga și Ligue 1. Sursă foto: letsgometz.com
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Spaniei și Franței, în care joacă echipe aflate în partea de jos a clasamentelor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,15 la Unibet și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Sevilla – Celta Vigo, din etapa a 29-a din La Liga, care începe la ora 15:00. Ambele combatante sunt deasupra liniei de retrogradare, însă pericolul este mare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Reims – Metz, din runda a 26-a din Ligue 1, programată de la ora 16:00. Trupa lui Boloni a dat semne de revenire și vrea să continue pe aceeași linie și în această deplasare.

Cotă de 2,20 de la Sevilla – Celta Vigo pentru biletul zilei

Andaluzii au o serie bună în ultima perioadă acumulând 8 puncte în ultimele 5 etape și urcând câteva poziții în clasament. Singura înfrângere a fost una la limită pe Santiago Bernabeu în fața celor de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Celta are o singură victorie în ultima lună, iar eșecul categoric suferit runda precedentă cu Real Madrid a dus la demiterea lui Rafa Benitez și înlocuirea sa cu Claudio Giraldez.

Este un duel în care ambele echipe au foame de puncte, dar în care Sevilla are prima șansă la victorie ținând cont și de valoarea mai ridicată a lotului. La acest meci vom miza pe varianta ”șuturi pe poartă Suso: peste 0,5”, care are la Unibet o cotă de 2,20.

ADVERTISEMENT

Cartonașele de la Reims – Metz aduc o cotă de 3,25

Metz-ul lui Ladislau Boloni a obținut două victorii uriașe cu Nantes și Clermont și a început din nou să spere că va reuși cumva miraculos să se salveze de la retrogradare în finalul sezonului.

Misiunea nu este ușoară, însă există speranță. Doar că urmează o deplasare dificilă la Reims, o formație aflată la mijlocul clasamentului dar care a mai pierdut din ritmul avut la începutul stagiunii.

ADVERTISEMENT

Gazdele au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a nu aluneca și mai mult, în timp ce oaspeții sunt cu cuțitul la os. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total cartonașe Metz: peste 2,5”, pentru că și cota de 3,25 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 715 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,20 pentru pronosticul ”șuturi pe poartă Suso: peste 0,5” în meciul Sevilla – Celta Vigo și o cotă de 3,25 pentru ”total cartonașe Metz: peste 2,5” la Reims – Metz, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,15. Numai bună pentru un câștig de 715 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT