Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 28 august 2022. Câștig de aproape 500 de lei cu meciuri din Belgia și Franța

Biletul zilei de duminică, 28 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Jupiler Pro League și Ligue 1.
27.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 28 august 2022 Castig de aproape 500 de lei cu meciuri din Belgia si Franta
Biletul zilei de duminică, 28 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Jupiler Pro League și Ligue 1. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Belgia și Franța, în care evoluează o adversară a FCSB-ului în grupele Conference League și două forțe din Hexagon. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,80 la Unibet şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Union Saint-Gilloise – Anderlecht Bruxelles, din etapa a 6-a din Jupiler Pro League, care va începe la ora 19:30. Este duelul formațiilor care în sezonul trecut au terminat în spatele campioanei Club Brugge.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este PSG – AS Monaco, din runda a 4-a din Ligue 1, care se va disputa de la ora 21:45. Pe Parc des Princes este un adevărat derby, dar gazdele au o echipă greu de răpus.

Cotă de 2,18 de la Saint-Gilloise – Anderlecht pentru biletul zilei

Pe Stade Joseph Marien va avea loc derby-ul capitalei Bruxelles, între o formație care a început să se impună de curând în fotbalul belgian și unul dintre cele mai de tradiție nume din sportul rege.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Anderlecht, care de curând a aflat faptul că va întâlni FCSB în grupele Conference League, stă puțin mai bine în clasamentul actualului sezon, dar Saint-Gilloise a surprins pe toată lumea în stagiunea precedentă când s-a bătut până spre final pentru titlu.

În plus, gazdele au avantajul de a fi câștigat toate cele patru întâlniri directe din sezonul anterior. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Unibet o cotă de 2,18.

ADVERTISEMENT

Cartonașele de la PSG – Monaco aduce o cotă de 2,20

Odată cu aducerea lui Christophe Galtier pe banca tehnică, PSG a devenit o echipă mai disciplinată, dar care și-a păstrat apetitul ofensiv extraordinar. Era și greu să nu se întâmple acest lucru când îi ai în atac pe Messi, Mbappe și Neymar.

Cei trei sunt pe cale să doboare un record extraordinar deținut de Messi și Neymar din perioada în care evoluau împreună cu Luis Suarez la Barcelona. Vorbim despre performanța din stagiunea 2015-16, atunci când cei trei au marcat de 80 de ori în LaLiga.

ADVERTISEMENT

Monaco este departe de formația care strălucea în urmă cu câteva sezoane, dar în continuare are un joc plăcut, bazat pe o construcție elaborată. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 3,5 cartonașe”, pentru că și cota de 2,20 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 480 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,18 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Union Saint-Gilloise – Anderlecht Bruxelles și o cotă de 2,20 pentru ”sub 3,5 cartonașe” la PSG – AS Monaco, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,80. Numai bună pentru un câștig de 480 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: