Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Derby-ul incendiar care se poate juca în finalul de sezon din SuperLiga. CFR Cluj – U Cluj, baraj pentru Europa!?

La FANATIK SUPERLIGA a fost analizat derby-ul incendiar care se poate juca în finalul acestui sezon de campionat. CFR Cluj și U Cluj ar putea să lupte în barajul pentru Europa.
22.04.2024 | 09:20
Derbyul incendiar care se poate juca in finalul de sezon din SuperLiga CFR Cluj  U Cluj baraj pentru Europa
Despre lupta la retrogradare și derby-ul CFR - U Cluj în barajul pentru Europa. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Se apropie finalul de sezon din SuperLiga și se anunță câteva situații incendiare. Una dintre acestea ar putea fi jucarea derby-ul Clujului, dintre CFR și U Cluj, în barajul pentru Europa.

Derby-ul incendiar care se poate juca în finalul de sezon din SuperLiga

La FANATIK SUPERLIGA s-a analizat derby-ul Clujului pentru Europa din finalul de sezon al SuperLigii, dar și lupta la retrogradare. Mihai Stoichiță și Dănuț Lupu nu văd cu ochi buni șansele de salvare ale lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

“După ce am văzut meciul de ieri, mi se pare că e foarte greu ca Dinamo să se salveze. La prima vedere, pare că sunt două echipe care vor retrograda direct.

Dar eu tot cred că cei de la Craiova au jucători care pot să facă diferența. Eu îi cunosc de multă vreme pe Bauza și ceilalți jucători. I-am văzut și altfel. Dacă bate Voluntari, o să fie foarte greu. 

ADVERTISEMENT

La meciul cu Poli Iași, cum de Dinamo nu a reușit să creeze mai multe acțiuni de atac cu un om în plus. Da, trebuie să poți, să știi, să vrei. Ceva lipsește”, a declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

“Dacă nu reușesc să câștige cu Voluntari, le va fi foarte greu. După aceea au cu U Cluj acasă. Eu am zis și de Dinamo că au mari probleme după ce au câștigat meciul cu Poli Iași după golul marcat în minutul 93. 

ADVERTISEMENT

Când ești acolo la retrogradare și nu prea îți iese nimic, degeaba vrei, pentru că trebuie să și poți. Sunt foarte mulți jucători care își doresc și care vor. Dar trebuie să poți. Ei vor, dar nu prea pot”, a spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA.

CFR Cluj – U Cluj, baraj pentru Europa!?

Unul dintre cele mai importante derby-uri din finalul de sezon poate fi CFR Cluj și U Cluj. Cele două formații pot să se lupte la barajul pentru Europa. Cristi Coste și analiștii FANATIK SUPERLIGA au discutat despre derby-ul Clujului și celelalte echipe care se luptă la locul 2 în play-off.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste: “Lupta pentru locul doi e foarte importantă. Dacă bate Sepsi, toate 5 se pot bate pentru locul doi. Poate echipa din play-off pierde barajul cu U Cluj. Există și varianta ca U Cluj să fie în Europa, nu CFR.

E posibil să avem acest baraj, între cele două echipe din Cluj. Dintre Craiova, Rapid și CFR Cluj, formații în care s-au băgat bugete mari, se poate ca două dintre ele să rămână afară din top 3, poate chiar toate. Dar oare de ce vor să ajungă pe locurile acelea? Pentru expunerea în cele două manșe din Europa?”

Dănuț Lupu: “Locul 2 încasează niște bani în plus față de locurile 3 și 4, vreo 200.000 de euro care sunt importanți. Reprezintă aproape o lună de salarii.”

Cristi Coste: “La Gică Hagi contează foarte mult ăia 200.000 de euro. Mă gândesc totuși că la Craiova, Rapid sau CFR nu e același impact, acea sumă de 200.000 de euro.”

Cine retrogradează! CFR Cluj - U Cluj, baraj pentru Europa!?

ADVERTISEMENT