Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 29 noiembrie 2020. CFR Cluj și Arsenal aduc un câștig de 345 de lei

28.11.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 29 noiembrie 2020 CFR Cluj si Arsenal aduc un castig de 345 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 29 noiembrie 2020. Cupa României și Premier League ne pun la dispoziție câteva meciuri interesante duminică, iar victoriile lui CFR Cluj și Arsenal ne-ar putea aduce venituri considerabile Dacă mizați 100 de lei la Get’s Bet, puteți încasa aproape 350 de lei. E nevoie doar ca CFR Cluj să câștige pe terenul lui Poli Iași, iar Arsenal să o învingă pe Wolverhampton acasă. 

Suntem de abia în faza 16-imilor Cupei României, iar o eliminare ar fi de-a dreptul rușinoasă pentru campioana CFR Cluj. Oamenii lui Dan Petrescu vor să își refacă moralul după înfrângerea din Europa League, 0-2 cu AS Roma, iar duelul din Cupă este un prilej ideal.

ADVERTISEMENT

În Anglia, Arsenal are nevoie de puncte ca de aer, în tentativa de a evada din zona inferioară a clasamentului. „Tunarii” nici nu iau în calcul alt rezultat decât victoria, chiar dacă vor avea parte de vizita unui adversar destul de difici.

Victoria CFR-ului la Iași aduce o cotă de 1,57 pe biletul zilei

Cupa României este o competiție de mare prestigiu, iar CFR Cluj și-ar dori cu siguranță să cucerească din nou trofeul, după ce a mai făcut-o de patru ori în istoria clubului. Pentru a se califica în faza optimilor de finală, ardelenii au nevoie să o învingă pe Poli Iași.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Moldovenii sunt într-o formă deplorabilă și nu au mai reușit să câștige un meci din data de 27 septembrie, când o învingeau pe FCSB cu scorul de 5-2. Au urmat cinci înfrângeri la rând și un egal în ultima etapă a Ligii 1, împotriva lui FC Argeș.

CFR Cluj are un parcurs oscilant, dar campioana ultimelor trei ediții ale Ligii 1 nu își poate permite să rateze un obiectiv precum Cupa României, în condițiile în care titlul pare fi mult mai dificil de cucerit în acest sezon. FCSB și Universitatea Craiova amenință supremația alb-vișiniilor mai mult decât oricând. O victorie a CFR-ului la Iași este destul de probabilă. „2 solist” are cota de 1,57 la Get’s Bet. 

ADVERTISEMENT

Arsenal o învinge pe Wolves și ne aduce o cotă de 2,20

Și în Premier League continuă lupta, iar giganții răniți caută să se întoarcă în topul clasamentului. Arsenal este printre formațiile care au dezamăgit crunt în startul sezonului, însă oamenii lui Mikel Arteta și-au lins rănile în Europa League, învingând-o cu 3-0 pe Molde. Acum, ei vor să câștige și în campionat.

Pe Emirates Stadium vine Wolverhampton, o echipă aflată departe de forma din sezonul precedent, mai ales după ce l-a pierdut pe portughezul Diogo Jota, ajuns la Liverpool. „Lupii” sunt pe 9, însă nu au mai reușit un parcurs la fel de bun precum în startul sezonului precedent. Ei au pierdut ultima deplasare, scor 0-1 pe terenul lui Leicester City.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, gazdele pe care vom miza pe biletul zilei caută să își ia revanșa după ce au fost învinși pe teren propriu de Aston Villa, acum două etape, cu 3-0. Este momentul pentru ca Arsenal să își revină și, după o înfrângere și un egal, elevii lui Mikel Arteta vor să obțină și o victorie și au șanse bune. „Tunarii” se mobilizează bine în duelurile cu adversari puternici. „1 solist” are cota 2,20 la Get’s Bet. 

Biletul zilei la pariuri, duminică, 29 noiembrie
Biletul zilei la pariuri, duminică, 29 noiembrie

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT