Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 4 februarie 2024. Câștig de 570 de lei

Biletul zilei de duminică, 4 februarie 2024, poate aduce un câștig de 570 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și La Liga.
03.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 4 februarie 2024 Castig de 570 de lei
Biletul zilei de duminică, 4 februarie 2024, poate aduce un câștig de 570 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și Spaniei, adevărate derby-uri pentru competițiile din aceste țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,99 la Superbet și așteptăm un profit bun.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Manchester United – West Ham United, din etapa a 23-a din Premier League, care începe la ora 16:00. Sunt două vecine de clasament care țintesc să prindă Top 4.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – Atletico Madrid, din runda a 23-a din La Liga, programată de la ora 22:00. ”Galacticii” au de luat o revanșă după eliminarea din Cupa Spaniei.

Cotă de 2,35 de la Manchester United – West Ham pentru biletul zilei

”Diavolii roșii” se întorc pe Old Trafford după o victorie de de infarct pe terenul lui Wolverhampton și în care tânărul Kobbie Mainoo a fost salvatorul de serviciu marcând golul de 3 puncte la ultima fază.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Erik ten Hag este departe de a arăta așa cum își doresc pretențioșii suporteri ai lui United, iar acum la Manchester vine o echipa mult mai experimentată. Eeste vorba de West Ham-ul lui David Moyes.

”Ciocănarii” nu au cunoscut înfrângerea în ultimele 6 partide de campionat și cu mici excepții au arătat o defensivă solidă. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri Manchester United: sub 1,5”, care are la Superbet o cotă de 2,35.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Real Madrid – Atletico aduc o cotă de 2,55

”Galacticii” merg ceas în acest sezon, excepție făcând duelurile cu rivala din oraș. Carlo Ancelotti a trebuit să se recunoască învins de Diego Simeone la meciul tur din campionat și în Cupa Spaniei, dar și-a luat revanșa în Supercupă.

Așadar, pe Santiago Bernabeu va avea loc al 4-lea episod din acest sezon al acestui mare derby, iar Realul vrea neapărat să egaleze scorul. Mai ales că un succes ar scoate practic definitiv o rivală din lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Marele pericol pentru Real este scandalul uriaș creat în jurul starului Jude Bellingham după succesul cu Getafe, care a avut o ieșire uluitoare la adresa lui Mason Greenwood. În aceste condiții, am ales pronosticul ”interval goluri: 1-2”, pentru că și cota de 2,55 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 570 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,35 pentru pronosticul ”total goluri Manchester United: sub 1,5” în meciul Manchester United – West Ham United și o cotă de 2,55 pentru ”interval goluri: 1-2” la Real Madrid – Atletico Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,99. Numai bună pentru un câștig de 570 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT