Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 11 februarie 2021. Triplăm banii cu două meciuri de Cupă

10.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 11 februarie 2021 Triplam banii cu doua meciuri de Cupa
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi, 11 februarie 2021. Într-un mijloc de săptămână dominat de meciuri de Cupă, alegem şi noi două partide, una din sferturile Cupei Olandei şi alta din optimile din Anglia, pentru o cotă totală de 3,09 la Get’s Bet. Altfel spus, o şansă de a ne tripla banii fără efort.

Primul meci de pe biletul zilei este Heerenveen – Feyenoord, în sferturile Cupei Olandei, de la ora 21:00. Oaspeţii caută revanşa, după ce în urmă cu doup săptămâni au pierdut fără drept de apel în campionat, cu scorul de 0-3.

ADVERTISEMENT

Barnsley – Chelsea este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Fluierul de start se dă la ora 22:00, iar echipa lui Thomas Tuchel porneşte favorită certă în faţa unei divizionare secunde de mijocul clasamentului în Championship.

Cotă 1,47 la calificare, pe biletul zilei la pariuri

Heerenveen e pe locul 8 în Eredivisie cu o linie de clasament echilibrată: 7 victorii, 8 remize şi 6 înfrângeri. Are un singur eşec în ultimele 7 partide disputate în toate competiţiile, un 0-1 pe terenul lui Heracles. A reuşit să le învingă pe Vitesse şi Feyenoord în campionat şi a mai bifat un succes în Cupă, plus alte trei rezultate de egalitate, toate în Eredivisie. De trei meciuri nu a luat gol. În Cupă, a trecut de două tururi, având meciuri uşoare cu TOP Oss (3-1 acasă) şi Emmen (2-1 afară).

ADVERTISEMENT

Feyenoord, echipa cu unii dintre cei mai fanatici suporteri din Olanda, n-are cel mai bun sezon din istorie. E doar pe poziţia a cincea în campionat, la patru puncte de podium şi 12 de liderul Ajax. Trei înfrângeri în precedentele 4 etape au îndepărtat-o serios de locurile fruntaşe şi va avea de tras pentru a reveni acolo, sus. În Cupă, este o formaţie redutabilă. A luat trofeul în 2016 şi 2018, iar în 2020 se calificase în finala, cu Utrecht, dar meciul a fost anulat din cauza pandemiei. În acest sezon, a trecut de Heracles cu 3-2 pentru a ajunge în această fază a competiţiei.

În duelurile directe, până la meciul din urmă cu două săoptămâni, victoria lui Heerenveen cu 3-0, Feyenoord nu pierduse vreme de 10 partide consecutive, 7 dintre ele victorii. Cele două echipe s-au întâlnit în sferturile Cupei Olandei şi în sezonul precedent, iar Feyenoord a avut câştig de cauză, impunându-se cu 1-0, chiar pe stadionul adversarei sale.  „Feyenoord se califică“ are cota 1,47 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei beneficiază de o cotă de 2,10 pentru 3 goluri ale favoritei

Barnsley este o echipă de mijlocul clasamentului în a doua ligă engleză. E pe 13 din 24 de formaţii din Championship, cu 36 de puncte adunate din 27 de meciuri. În campionat nu are nicio victorie în 2021, pierzând de trei ori şi remizând de alte două. În Cupa Angliei, în schimb, s-a calificat în optimile Cupei Angliei după succese la zero cu Tranmere (liga 4) şi Norwich (liga 2).

Chelsea este o echipă de staruri, o formaţie care a cheltuit un sfert de miliard pe transferuri doar în această vară. În mod normal, singura problemă care se pune este cea a scorului. De la venirea lui Tuchel, londonezii n-au pierdut (o remiză şi 3 victorii). Iar în Cupă s-au impus fără probleme, 4-0 cu Morecambe şi 3-1 cu Luton (echipă aflată la 2 puncte de Barnsley în clasamentul Championship). „Peste 2,5 goluri Chelsea“ are cota 2,10 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Ne triplăm banii cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, o calificare a lui Feyenoord în dauna lui Heerenveen în semifinalele Cupei Olandei, coroborată cu minimum trei goluri marcate de Chelsea în poarta divizionarei secunde Barnsley, înseamnă o cotă totală de 3,09 la Get’s Bet şi un profit de peste 200 de lei, în cazul unei mize de 100.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT