Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 11 iunie 2020. Triplăm banii cu doi solişti pe favorite

10.06.2020 | 23:32
Biletul zilei la pariuri joi 11 iunie 2020 Triplam banii cu doi solisti pe favorite
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 11 iunie 2020. Pentru astăzi am ales două partide cu favorite certe. Ocupantele locurilor 3 din Croaţia şi Spania au meciuri accesibile contra unor formaţii din a doua jumătate a clasamentelor. Cele două întâlniri, ambele de etapa 28, încep după ora 22:00 şi ne aduc o cotă totală de 2,88 la Unibet.

Biletul zilei la pariuri, joi 11 iunie 2020. Hajduk Split are prima şansă în duelul cu Istra

Cel dintâi meci de pe bilet este Istra 1961 – Hajduk Split, de la 22:05. Gazdele sunt pe antepenultimul loc şi luptă să scape de retrogradare, în timp ce oaspeţii, poziţia a treia, speră să urce o treaptă şi să prindă ultimul loc de Champions League.

ADVERTISEMENT

Istra a strâns numai 19 puncte din cele 27 de etape disputate până acum. Pe poziţia a opta, ea este urmată în clasament de Zapresic şi Varazdin, ambele cu câte 17 puncte. În Croaţia, ultimul loc retrogradează direct, în vreme ce poziţia a noua trimite la baraj. Gazdele de astăzi au nevoie de puncte ca de aer, pentru a se menţine pe locul 8, care îi asigură scăparea. Pe Split n-a mai bătut-o din 2015, dar la ultimul meci de pe teren propriu a smult un egal, în minutul 80.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Hajduk e momentan pe ultima treaptă a podiumului, dar situaţia este complicată. Speră la poziţia secundă, loc de Liga Campionilor, dar are de recuperat cele 2 puncte care o despart de Rijeka. De cealaltă parte, în spatele celor de la Split se află Lokomotiva Zagreb şi Osijek, la câte 2 şi, respectiv, 3 puncte distanţă. Dacă ambele o depăşesc, Hajduk va rata complet Europa la toamnă. Adversarul de astăzi este unul facil, pe care l-a învins de 16 ori în ultimele 18 întâlniri directe. Unibet oferă cotă 1,54 pentru „2 solist“.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Sevillei aduce o cotă de 1,87

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre FC Sevilla şi Betis Sevilla, care începe la 23:00. Partida este derby-ul oraşului şi naşte pasiuni şi tensiuni printre suporteri. Prima şansă le revine gazdele, care au câştigat şi ultimele două înfruntări. Va fi primul meci de după pandemie din prima ligă spaniolă.

FC Sevilla este pe locul al treilea şi conduce un pluton format din 4 formaţii, despărţite de numai 2 puncte, echipe care luptă pentru ultimele două poziţii care duc în Liga Campionilor. Primele două sunt antamate deja de Barcelona şi Real Madrid. Orice pas greşit va putea fi speculat de Real Sociedad, Getafe sau, mai ales, Atletico Madrid. Nici Valencia, la 5 puncte distanţă, nu este prea departe. Gazdele nu au pierdut decât două meciuri pe teren propriu în acest sezon, iar pe Betis au învins-o de 5 ori în precedentele 6 vitize ale acesteia pe Sanchez Pizjuan, aşa trebuie considerate favorite şi acum.

ADVERTISEMENT

Betis se află într-o zonă sigură a clasamentului, pe locul 12. Mai sunt 11 etape de disputat şi 33 de puncte puse în joc, dar este greu de crezut că „alb-verzii” mai au vreo posibilitate să recupereze 9 puncte, diferenţa până la locurile de cupe europene. În celălalt sens, avansul de 8 puncte şi 6 poziţii în faţa Mallorcăi alungă emoţiile retrogradării. Încărcătura meciului va fi una specială, demnă de un derby al Andaluziei, dar chiar şi aşa Betis este o echipă inferioară adversarului din această seară. Unibet oferă cotă 1,87 pentru „1 solist“.

Biletul zilei la pariuri, joi, 11 iunie 2020
Biletul zilei la pariuri, joi, 11 iunie 2020

În concluzie, victoriile lui Hajduk pe terenul lui Istra, cotă 1,54, şi a Sevillei în faţa concitadinei Betis, 1,87, ne aduc o cotă totală de 2,88, la Unibet. Practic, aproape triplăm investiţia mizând pe două rezultate previzibile.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT