Fotbal intern

Liga 1 după pandemie! Gigi Becali, interviu pentru FANATIK: “Meciul cu CFR Cluj este decisiv! Atunci vedem dacă ne mai batem la titlu!”. Cine joacă în atac după plecarea lui Gnohere. Exclusiv

06.06.2020 | 23:09
Liga 1 dupa pandemie Gigi Becali interviu pentru FANATIK Meciul cu CFR Cluj este decisiv Atunci vedem daca ne mai batem la titlu Cine joaca in atac dupa plecarea lui Gnohere Exclusiv
ADVERTISEMENT

După 3 luni de pauză, așteptarea a luat sfârșit. Casa Pariurilor Liga 1 revine din data de 12 iunie. Până la debutul campionatului, FANATIK vă oferă o serie de interviuri “Liga 1 după pandemie” cu antrenorii și oficialii tuturor echipelor din campionatul intern. Perioada de pauză forțată a fost una plină de provocări pentru cluburi, care acum trebuie să se organizeze cât mai bine pentru un “sprint final”. Publicația noastră a vorbit cu actorii implicați și vă prezintă modul în care au gestionat criza, ce temeri au înainte de începutul campionatului și cum cred că va arăta fotbalul post-pandemie.

Liga 1 după pandemie! Gigi Becali, interviu pentru FANATIK: “Meciul cu CFR Cluj este decisiv!”

Episodul 5 este despre FCSB, cea mai populară echipă din Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a vorbit cu Gigi Becali despre reluarea campionatului, iar patronul echipei nu a ezitat să spună unde se va decide campionatul: în meciul cu CFR Cluj de duminică.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB este mulțumit de faptul că jucătorii sunt la un nivel destul de bun din punct de vedere fizic, chiar dacă au pierdut două meciuri amicale. Becali spune că momentul adevărului va fi la meciul cu CFR Cluj, iar dacă acea confruntare va fi câștigată, FCSB este în cărți pentru titlu. În acest moment, echipa lui Dan Petrescu are patru puncte mai mult decât echipa lui Bogdan Argeș Vintilă.

“Este posibil să ne fi ajutat perioada asta. Pornim de la zero și vom vedea dacă ne batem la titlu”

Domnule Becali, după 3 luni de pauză se dă din nou drumul la fotbal. În ce stadiu este echipa?

– Din ce am aflat, echipa stă destul de bine fizic, dar aștept să înceapă campionatul. E bine că începem acum, oricum erau multe necunoscute. Nu ați văzut că nu știam aproape nimic despre când începe fotbalul?

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă grea pentru toată lumea. Dar, poate fi în favoarea FCSB această perioadă? Practic, se ia totul de la început și mai aveți de recuperat patru puncte… 

– Nu știu dacă ne-a ajutat sau nu perioada asta. Este posibil să ne fi ajutat. Pornim de la zero și vom vedea dacă ne batem la titlu.

ADVERTISEMENT

“La meciul cu CFR Cluj vedem dacă mai avem sau nu șanse. Acolo se va decide”

Primul meci, derby-ul cu CFR Cluj. E decisiv? 

– La meciul cu CFR Cluj vom vedea exact cum stăm. Acolo vedem dacă ne batem la titlu, dacă am pierdut titlul. Dacă am profitat noi de pauza asta sau alții. Acolo e momentul adevărului.

Vă îngrijorează ceva înainte de începutul sezonului? 

– Băieții s-au antrenat bine, nu sunt probleme până acum din ce știu. La meciul cu CFR Cluj vedem dacă mai avem sau nu șanse la titlu. Acolo se va decide.

ADVERTISEMENT

“Avem tripleta: Man, Tănase, Coman. O să vedeți…”

Din punct de vedere financiar, a fost afectat FCSB în această perioadă?

– Eu am mai spus. Sponsorii au fost afectați, imaginea, publicitatea, toate acestea au fost afectate. În plus, au scăzut cotele jucătorilor. Nu știu dacă Florinel Coman se poate vinde cu 20 de milioane de euro acum.

Ați reziliat cu Gnohere. Rămâne doar Adrian Petre atacant de careu…

– Avem tripleta: Man, Tănase, Coman. O să vedeți… E și Adrian Petre, să vedem cum se pregătește, la ce formă va fi.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1 cu 26 de puncte 
  • 61 de ani are Gigi Becali, care a preluat clubul în anul 2003

Citește și: 

Episodul 1 din seria de interviuri “Liga 1 după pandemie” – Mihai Teja: “Ricardinho se simțea vinovat! Când lumea spune că ai COVID… A fost lezat!”

Episodul 2: Ilie Poenaru, interviu despre pregătirea în perioada COVID-19: “Cum să le convină jucătorilor să mânânce din caserolă, după trei teste negative?”

Episodul 3: “Costobocul” Viorel Moldovan își cheamă jucătorii la luptă: “Va fi nevoie de toată lumea! Jucăm din trei în trei zile!”

Episodul 4: Poli Iași, în situație financiară critică: “Încercăm să rezistăm până la finalul campionatului!”. Ce se întâmplă cu Rednic

Rămâi pe FANATIK pentru următoarele interviuri din seria “Liga 1 după pandemie” în care antrenorii și oficialii cluburilor din campionatul intern vorbesc despre provocările și temerile pe care le aduce restartul competiției după o pauză de 3 luni

ADVERTISEMENT