Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 14 martie 2024. Câștig de 524 de lei

Biletul zilei de joi, 14 martie 2024, poate aduce un câștig de 524 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Europa League și Conference League.
13.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 14 martie 2024 Castig de 524 de lei
Biletul zilei de joi, 14 martie 2024, poate aduce un câștig de 524 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Europa League și Conference League. Sursă foto: om.fr
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din manșa secundă a optimilor de finală ale Europa League și Conference League, în care sunt implicate formații importante de pe bătrânul continent. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,24 la Maxbet și așteptăm un profit decent.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Villarreal – Olympique Marseille, din Europa League, care începe la ora 19:45. Este un joc fără vreo mare miză, deoarece francezii au tranșat soarta calificării încă din tur.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este PAOK Salonic – Dinamo Zagreb, din Conference League, programată tot de la ora 19:45. Trupa lui Răzvan Lucescu are dificila misiune de a întoarce un deficit de 2 goluri.

Victoria lui Marseille aduce o cotă de 2,85

Partida de pe Estadio de la Ceramica este una de palmares, pentru că Marseille a făcut un adevărat spectacol în prima ,manșă și s-au impus pe teren propriu cu un categoric 4-0 care închide discuția despre calificare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, francezii sunt nemulțumiți de delegarea lui Istvan Kovacs la acest joc. Ei consideră inoportună trimiterea arbitrului român, pe care îl acuză că a condus dezastruos în vara trecută un meci cu Panathinaikos din preliminariile Champions League.

Villarreal a pus cruce parcursului european și nu ar fi exclus să vedem mai multe rezerve în teren. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,85 oferită de Maxbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,84 de la PAOK Salonic – Dinamo Zagreb pentru biletul zilei

Trupa lui Răzvan Lucescu încearcă o ”remontada” istorică după înfrângerea suferită la Zagreb, scor 0-2. Va fi infern pe Stadio Toumbas din Salonic, fanii încercând să pună cât mai multă presiune pe adversari.

PAOK este într-o pasă proastă, pe lângă eșecul din Croația a venit și înfrângerea din campionat în derby-ul local cu Aris care a însemnat pierderea primului loc în clasament. Cu toate acestea, tehnicianul român este convins că băieții săi pot merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Dinamo va veni în Grecia să joace contraatac pentru că este clar că PAOK va fi nevoită să lase spații în defensivă. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 3-6”, care are la Maxbet o cotă de 1,84.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 524 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Maxbet o cotă de 2,85 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Villarreal – Olympique Marseille și o cotă de 1,84 pentru ”interval goluri: 3-6” la PAOK Salonic – Dinamo Zagreb, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,24. Numai bună pentru un câștig de 524 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT