Sport

Răzvan Lucescu, explicații după ce PAOK a pierdut primul loc în Grecia: ”Nu am avut voință și intensitate”

PAOK nu mai este lider în Grecia după ce a pierdut derby-ul orașului Salonic cu Aris, iar Răzvan Lucescu a dat vina pe faptul că jucătorii săi au fost lipsiți de energie.
11.03.2024 | 10:00
Razvan Lucescu explicatii dupa ce PAOK a pierdut primul loc in Grecia Nu am avut vointa si intensitate
PAOK nu mai este lider în Grecia după ce a pierdut derby-ul orașului Salonic cu Aris, iar Răzvan Lucescu a dat vina pe faptul că jucătorii săi au fost lipsiți de energie. Sursă foto: paokfc.gr
ADVERTISEMENT

”Alb-negrii” au intrat în play-off de pe primul loc, însă au pierdut neașteptat meciul de pe teren propriu cu Aris, scor 0-1, din prima etapă, și s-au văzut depășiți în clasament de AEK Atena.

Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Grecia cu PAOK

La finalul partidei pierdute de PAOK Salonic, care a dus la pierderea fotoliului de lider în Grecia, antrenorul Răzvan Lucescu a acuzat presiunea care apasă pe jucătorii săi, dar și faptul că oaspeții au marcat la singura ocazie.

ADVERTISEMENT

”În astfel de jocuri în care adversarul se apără foarte jos, trebuie să ai răbdare și să nu greșești. Trebuie să stai în gardă pentru că un șut sau orice altceva ne putea ajuta să deschidem scorul. Suntem la sfârșitul unei perioade foarte dificile, care ne-a scurs de energie.

Nu am avut aceeași voință și intensitate să mergem la minge, să mergem primii în spațiul gol, încrederea în sine nu ne mai ajută. Aș putea spune că suntem în acel moment al perioadei în care mulți jucători tineri au fost presați și și-au pierdut încrederea.

ADVERTISEMENT

Nu este întotdeauna ușor să găsești energie. Pe de altă parte, Aris a venit să joace la egal, așteptându-se să se întâmple ceva. Am făcut o greșeală, au marcat și asta a fost singura lor ocazie”, a declarat tehnicianul român, conform sport24.gr.

Pentru PAOK urmează returul din Conference League

PAOK Salonic a fost depășită în clasament de AEK Atena, care s-a impus extrem de clar pe terenul formației Lamia, scor 4-0. AEK are 62 de puncte, cu două peste trupa lui Răzvan Lucescu. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Panathinaikos, cu 59 de puncte, după victoria din derby-ul cu Olympiakos, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

Etapa viitoare se va desfășura abia la sfârșitul lunii, campionatul Greciei intrând în pauză pentru a face loc meciurilor echipei naționale. La 31 martie, PAOK va juca în deplasare cu Panathinaikos, în timp ce AEK va primi vizita celor de la Olympiakos.

Pentru echipa lui Răzvan Lucescu este al doilea eșec consecutiv, după ce la mijlocul săptămnii trecute a cedat, scor 0-2, pe terenul lui Dinamo Zagreb, în prima manșă a optimilor de finală din Conference League. Returul este programat joi, 14 martie, de la ora 19:45, la Salonic.

ADVERTISEMENT

Imediat după înfrângerea suferită în capitala Croației, antrenorul român a vorbit tot despre lipsa încrederii, însă s-a arătat încrezător că formația sa poate întoarce soarta calificării pe teren propriu.

ADVERTISEMENT