Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 17 februarie 2022. Câștig de peste 300 de lei cu meciuri din Europa League

Biletul zilei de joi, 17 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din play-off-ul pentru optimile Europa League.
16.02.2022 | 19:30
Biletul zilei la pariuri joi 17 februarie 2022 Castig de peste 300 de lei cu meciuri din Europa League
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima manșă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Europa League, în care joacă formații ce și-au propus câștigarea trofeului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,27 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Borussia Dortmund – Rangers, care va începe la ora 19:45. Nemții vin după dezamăgirea de a nu prinde primăvara Champions league și vor să aibă un parcurs cât mai lung.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Barcelona – SSC Napoli, care are startul tot la ora 19:45. Catalanii par să se fi reinvetat sub comanda lui Xavi și arată mult mai bine după transferurile din această iarnă.

Cotă de 1,88 de la Dortmund – Rangers pentru biletul zilei

Echipa lui Marco Rose pare singura capabilă să le dea ceva emoții celor de la Bayern Munchen în Bundesliga, dar trebuie să arate că au trecut peste problemele arătate în toamnă în Champions League, colo unde nu au reușit să termine decât pe locul 3 în grupă mai mult decât accesibilă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Rangers merge la Dortmund cu gândul că poate atinge cel puțin faza optimilor Europa League, la fel ca și sezonul precedent. Marea problemă a lui Giovanni van Bronckhorst este că l-a pierdut pentru tot sezonul pe Ianis Hagi.

Cu un Haaland avid de performanță, Dortmund este o echipă greu de răpus pe Signal-Iduna-Park și asta în fața unui public fanatic. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist și sub 4,5 goluri”, pentru că și cota de 1,88 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Barcelona – Napoli aduc o cotă de 1,74

Fără doar și poate, cel mai interensat joc ale acestei faze din Europa League va avea loc pe Camp Nou, acolo unde Barcelona, eliminată surprinzător în toamnă din Champions League, întâlnește un Napoli neașteptat de competitiv.

Catalanii arată mult mai bine în ultima perioadă după ce Xavi a reușit câteva mutări inspirate pe piața transferurilor. Însă, neașteptat, tehnicianul a decis să-l lase în afara listei UEFA pe Dani Alves, mizând însă pe Aubameyang, Ferran Torres și Adama Traore.

ADVERTISEMENT

Sub comanda lui Luciano Spalletti, Napoli arată un fotbal plăcut ochiului, însă problema italienilor este că nu au un lot prea stufos și sunt implicați și în lupta la titlu din Serie A. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,74.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 327 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,88 pentru pronosticul ”1 solist și sub 4,5 goluri” în meciul Borussia Dortmund – Rangers și o cotă de 1,74 pentru ”peste 2,5 goluri” la FC Barcelona – SSC Napoli, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,27. Numai bună pentru un câștig de 327 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: