Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 18 ianuarie. Câștig de peste 540 de lei

Biletul zilei la pariuri de joi, 18 ianuarie, ne poate aduce un câștig de peste 540 de lei, cu două meciuri din Cupa Spaniei și unul din Supercupa Italiei la fotbal.
17.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 18 ianuarie Castig de peste 540 de lei
Posibil câștig de peste 540 de lei cu biletul zilei la pariuri. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Trei meciuri de fotbal programate joi în Europa ne pot aduce un câștig de peste 540 de lei cu biletul zilei la pariuri, dacă alegem să mizăm pe el suma de 100 de lei. Partidele sunt din Cupa Spaniei și Supercupa Italiei, iar cota totală pe care am obținut-o de la BETANO este de 5,42.

Cotă de 1,55 pentru biletul zilei de joi la pariuri de la Unionistas Salamanca – Barcelona

Primul meci ales pe biletul zilei de joi la pariuri este Unionistas Salamanca – Barcelona, din optimile de finală ale Cupei Spaniei. Partida va începe la ora 20:30 și se va disputa pe terenul echipei de liga a treia, care în runda precedentă a produs marea surpriză, reușind să o elimine pe Villarreal.

ADVERTISEMENT

Cu orgoliul rănit după umilința suferită în fața rivalului istoric Real Madrid în Supercupă, Barcelona caută să-și spele păcatele în Cupă, aceasta fiind cam singura variantă de a mai lua un trofeu în acest sezon. În campionat e cam greu de crezut că se mai poate implica în lupta la titlu, iar în Liga Campionilor nici vorbă…

De aceea, pentru a ridica moralul echipei, tehnicianul catalan Xavi Hernandez, și el aflat în pericol, are nevoie de o victorie cât mai reconfortantă. Și nu ne îndoim că o va obține, așa că vom opta pentru pronosticul „2 solist și peste 2,5 goluri”, care are la BETANO o cotă de 1,55.

ADVERTISEMENT

Atletico – Real Madrid aduce o cotă de 2,00 la biletul zilei de joi la pariuri

Tot din optimile de finală ale Cupei Spaniei vine și cea de-a doua noastră alegere pentru biletul zilei de joi la pariuri. Este vorba despre „șocul” Atletico Madrid – Real Madrid, care se va juca pe „Wanda Metropolitano” cu începere de la ora 22:30.

Cele două echipe s-au întâlnit și în urmă cu numai 8 zile în semifinalele Supercupei Spaniei. Au oferit atunci un meci nebun, în care s-au înscris nu mai puțin de 8 goluri și care s-a decis abia după prelungiri. Au avut câștig de cauză „galacticii”, iar acum oamenii lui Simeone caută răzbunarea, mai ales că vor beneficia și de avantajul terenului propriu.

ADVERTISEMENT

Cunoscând rivalitatea și valoarea celor două formații, un pronostic pe soliști este greu de anticipat. Dar putem „ghici” că s-ar putea să avem parte de un nou meci spectaculos, cu goluri multe, probabil în ambele porți. Astfel că ne-am decis să mizăm pe o frumoasă cotă de 2,00 oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri”.

Golurile din Napoli – Fiorentina multiplică de 1,75 ori câștigul de pe biletul zilei de joi la pariuri

Al treilea meci selectat de noi pentru biletul zilei de joi la pariuri este Napoli – Fiorentina, din semifinalele Supercupei Italiei. Va începe la ora 21:00 și se va disputa în Arabia Saudită, pe modelul Supercupei Spaniei.

ADVERTISEMENT

Fiind vorba de o partidă care se joacă pe teren neutru și având calificarea pe masă, e de evitat un pronostic pe rezultatul final. Mai ales că vorbim de două echipe cu valoare apropiată în acest moment. Ba, mai mult, outsiderul Fiorentina pare a traversa o formă sportivă mult mai bună.

Așa că ne vom orienta tot spre goluri. Și cum arabii au plătit sume impresionante pentru a vedea spectacol, e clar că nu vom avea parte de un meci închis, ci de unul cu multe reușite pe tabela de marcaj. De aceea, am ales să mergem pe varianta „ambele marchează ” cu o cotă de 1,75 la BETANO.

Câștig de peste 540 de lei cu biletul zilei la pariuri

biletul zilei
Biletul zilei la pariuri, joi 18 ianuarie

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la BETANO o cotă de 2,00 pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul Atletico Madrid – Real Madrid, una de 1,55 pentru pronosticul „2 și peste 2,5 goluri” la Unionistas Salamanca – Barcelona și o cotă de 1,75 pentru „ambele marchează” la Napoli – Fiorentina, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,42. Numai bună pentru un câștig de peste 540 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT