Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 18 mai 2023. Posibil câștig de 880 de lei cu meciuri din Europa League

Biletul zilei la pariuri, joi, 18 mai 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 880 lei cu ajutorul a două meciuri din Europa League.
17.05.2023 | 22:50
Biletul zilei la pariuri joi 18 mai 2023 Posibil castig de 880 de lei cu meciuri din Europa League
Biletul zilei la pariuri, joi, 18 mai 2023, ne poate aduce un câștig de 880 de lei cu meciuri din Europa League. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Joi sunt programate meciurile retur din semifinalele Europa League și Conference League, iar pentru biletul zilei la pariuri am ales cele două partide din careul de ași al celei de-a doua competiții europene. Am construit o cotă totală de 8,80 la Unibet, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 880 de lei dacă vom miza 100 de lei.

Leverkusen – AS Roma ne rezervă o cotă de 3.45 pe biletul zilei la pariuri

Leverkusen o înfruntă pe AS Roma pe BayArena în returul din semifinalele Europa League, joi, 18 mai, de la ora 22:00. În meciul tur de pe Olimpico, formația antrenată de Jose Mourinho s-a impus cu 1-0 după golul marcat de Edoardo Bove.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 21 de ani italian a devenit cel mai tânăr marcator pentru romani într-o semifinală de cupă europeană. Nemții vor juca partida cu AS Roma după patru meciuri consecutive fără victorie. Pe lângă înfrângerea cu italienii, Leverkusen a remizat cu Union Berlin și Stuttgart și a pierdut cu Koln în Bundesliga.

Cu două etape înainte de final, Bayer Leverkusen se află pe locul 7 și se luptă cu Wolfsburg pentru locul 6, ultimul care asigură prezența în cupele europene în sezonul viitor. De cealaltă parte, AS Roma luptă, de asemenea, pentru locurile de cupă europeană în Serie A. Vom alege varianta „X”, care are la Unibet o cotă de 3.45.

ADVERTISEMENT

Sevilla – Juventus sare în ajutor cu o cotă de 2.55 pe biletul zilei la pariuri

În returul din cea de-a doua semifinală din Europa League se vor întâlni Sevilla și Juventus, joi, 18 mai, de la ora 22:00. Torinezii au scos o remiză la limită cu „andaluzii” după golul marcat la ultima fază de Gatti. Echipa lui Massimiliano Allegri are cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

După un început slab de sezon, Sevilla a revenit în clasamentul din La Liga și este aproape de o nouă finală în Europa League. Pentru iberici în meciul tur din Italia a reușit să marcheze En Nesyri din pasa lui Ocampos. Gazdele nu se pot baza pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan pe Corona, Gueye, Jordan, Marcao și Nianzou.

ADVERTISEMENT

În timp ce Juventus nu îi va avea la dispoziție pe Bonucci, De Sciglio, Ihattaren, Kaio Jorge și Pogba. Vom alege varianta „2 solist”, care are o cotă de 2.55 la Unibet, foarte ofertantă.

Biletul zilei la pariuri de joi, 18 mai 2023, aduce un posibil câștig de 880 lei

Unibet
Biletul zilei la pariuri, joi, 18 mai 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 3,45 pentru pronosticul „X solist” în meciul Leverkusen – AS Roma și o cotă de 2,55 pentru „1 solist” la Sevilla – Juventus, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,80. Numai bună pentru un câștig de 880 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT