Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 26 noiembrie 2020. Europa League ne aduce un câștig de 300 de lei

25.11.2020 | 23:14
Biletul zilei la pariuri joi 26 noiembrie 2020 Europa League ne aduce un castig de 300 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 26 noiembrie 2020. Două partide din Europa League, o cotă totală de 3,00 obținută de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de 300 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Lille și AC Milan, ocupantele primelor două poziții în clasamentul Grupei H, se întâlnesc de la ora 19:55 în meciul care ar putea decide echipa care se va califica de pe locul 1 în primăvara europeană, statut care i-ar aduce și ceva avantaje la tragerea la sorți.

ADVERTISEMENT

Tot de la ora 19:55 începe și cea de-a doua partidă selectată de noi pentru biletul zilei de joi la pariuri. Este vorba despre Braga – Leicester, din Grupa G, gazdele țintind victoria pentru a răzbuna umilința din tur (scor 0-4), dar și pentru a-și asigura calificarea în fazele eliminatorii.

Golurile de la Lille – AC Milan aduc o cotă de 1,86 la biletul zilei la pariuri

Lille – AC Milan este unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii în etapa a 4-a a grupelor Europa League, mai ales dacă ținem cont de ceea ce s-a întâmplat în tur pe „San Siro”, când francezii s-au impus cu un neverosimil 3-0. O înfrângere dură pentru „diavolul milanez”, care nu poate uita prea ușor umilința și caută acum să recupereze punctele pierdute.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cu doar 6 puncte după 3 etape, este clar că oaspeții vor forța victoria pentru a nu sta cu emoții în privința calificării. Din păcate pentru milanezi, vor fi lipsiți de aportul principalului om de gol în acest sezon, suedezul Zlatan Ibrahimovic, care s-a accidentat în partida de campionat cu Napoli și va fi indisponibil pentru o perioadă mai lungă.

De partea cealaltă, Lille se află într-o formă foarte bună, ceea ce se reflectă și în rezultatele obținute în campionat, dar și în grupele Europa League. Ca și AC Milan, formația franceză excelează la capitolul ofensiv, reușind performanța de a marca în toate cele 14 partide oficiale disputate în acest sezon! Ba, mai mult, în 8 dintre aceste meciuri, a făcut-o de cel puțin două ori.

ADVERTISEMENT

Cum Lille și AC Milan sunt două echipe care în acest sezon au marcat la foc automat în toate competițiile, este clar că și în această seară ar trebui să asistăm la o partidă spectaculoasă, în care e posibil să se marcheze de multe ori. De aceea, ar fi mai indicat să evităm un pariu pe un solist pe acest meci și să ne îndreptăm atenția spre unul cu goluri, pentru că și cotele sunt destul de tentante. Ne așteptăm să se înscrie în ambele porți, dar noi vom plusa și vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta „peste 2,5 goluri în meci”, care are la Get’s Bet o excelentă cotă de 1,86.

Braga – Leicester aduce o excelentă cotă de 1,60 pentru biletul zilei la pariuri

Braga și Leicester sunt alte două formații super ofensive care se vor întâlni în această etapă din grupele Europa League. Gazdele au o medie de aproape două goluri marcate pe meci, în timp ce oaspeții se laudă cu una de 3 pe partidă, ceea ce e cu adevărat remarcabil. Leicester e prima în clasamentul Grupei G, cu un avans de 3 puncte față de Braga, grație victoriei cu 4-0 din meciul direct disputat în runda precedentă în Anglia.

ADVERTISEMENT

Braga vrea revanșa după acea înfrângere, dar are nevoie de punct sau puncte și pentru a nu-și compromite accederea în faza următoare a competiției. AEK Atena e doar la 3 lungimi în spate și situația ar putea deveni periculoasă pentru portughezi dacă vor pierde pentru a doua oară la rând. Totuși, Braga este într-o formă bună, ceea ce se reflectă și în ultimele rezultate, pentru că în ultimele 5 meciuri a pierdut o singură dată, amintitul eșec de la Leicester, în rest numai victorii, inclusiv una de răsunet pe terenul Benficăi Lisabona.

Și Leicester se află într-o situație asemănătoare cu Braga în ceea ce privește rezultatele recente, având 4 victorii și o înfrângere în ultimele 5 meciuri. La fel ca adversara sa din această seară, eșecul a fost unul dureros, chiar în week-end-ul trecut, un 0-3 în Premier League, pe terenul unui Liverpool decimat de accidentări.

8 goluri a marcat Braga în ultimele 5 partide, Leicester are 11 în același interval, deci e clar că și acum tabela ar trebui să sufere multe modificări. De aceea, vom alege și pentru acest meci un pronostic pe goluri, numai că de data aceasta vom merge varianta „ambele marchează”, cotată cu 1,60 la Get’s Bet.

Posibil câștig de 300 de lei cu biletul zilei de joi la pariuri

Biletul zilei la pariuri, joi 26 noiembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” în meciul Lille – AC Milan și o cotă de 1,60 pentru „ambele marchează” la Braga – Leicester, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,00. Numai bună pentru un câștig de 300 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT