Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 28 martie 2024. Câștig de 452 de lei

Biletul zilei de joi, 28 martie 2024, poate aduce un câștig de 452 lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Miami Open.
27.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 28 martie 2024 Castig de 452 de lei
Biletul zilei de joi, 28 martie 2024, poate aduce un câștig de 452 lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Miami Open. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri de la turneul de la Miami, una de pe tabloul feminin și alta de pe cel masculin, în care se dau bătălii extraordinare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,75 la Superbet și așteptăm un profit decent.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Elena Rybakina – Victoria Azarenka, din semifinalele tabloului feminin. Este un duel al generațiilor între două jucătoare care și-au trecut în palmares titluri de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Carlos Alcaraz – Grigor Dimitrov, din sferturile de finală de pe tabloul masculin. Ibericul este favorit clar, dar bulgarul traversează o formă foarte bună.

Cotă de 1,90 de la Rybakina – Azarenka pentru biletul zilei

Câștigătoare surpriză la Wimbledon în 2022, Elena Rybakina a început furtunos anul 2024 și s-a impus în turneele de la Brisbane și Abu Dhabi. Ea mai are și o finală la Doha, înainte de a se retrage în sferturi la Dubai.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea născută în Rusia, dar care reprezintă Kazahstanul, se află pe locul 4 în clasamentul WTA și pornește cu un avantaj moral în fața adversarei sale pe care a învins-o în toate cele 3 întâlniri directe.

Însă, pare că Azarenka a renăscut pe cimentul american, acolo unde a trecut deja de două sportive mai bine clasate. La acest meci vom miza pe varianta ”minim 1 set Victoria Azarenka”, care are la Superbet o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Game-urile de Alcaraz – Dimitrov aduc o cotă de 2,50

După un început mai greoi de 2024, Carlos Alcaraz, noua minune a tenisului spaniol, a revenit la forma care l-a consacrat. Deși atacat de albine la Indian Wells, ibericul a trecut peste incident și a câștigat turneul californian, primul din acest an.

Locul 2 în clasamentul ATP a cedat doar 15 game-uri în primele trei partide de la Miami Open, însă în sferturi îl așteaptă ”vulpoiul” Grigor Dimitrov, care la 32 de ani știe cum să abordeze un astfel de joc.

ADVERTISEMENT

Bulgarul este încă în top, iar în runda precedentă a oferit un adevărat regal de tenis în duelul cu Hubert Hurkacz. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total game-uri: peste 23,5”, pentru că și cota de 2,50 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 452 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”minim 1 set Victoria Azarenka” în meciul Elena Rybakina – Victoria Azarenka și o cotă de 2,50 pentru ”total game-uri: peste 23,5” la Carlos Alcaraz – Grigor Dimitrov, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,75. Numai bună pentru un câștig de 452 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT