Sport

Momente de groază la Indian Wells! Partida Alcaraz – Zverev, abandonată din cauza unei invazii de albine și șopârle! Video

Imagini de groază la Indian Wells, chiar în timpul uneia dintre cele mai așteptate confruntări din sferturile de finală. Partida Alcaraz - Zverev a fost abandonată și reluată după două ore din cauza unei invazii de albine și șopârle!
15.03.2024 | 10:13
Momente de groaza la Indian Wells Partida Alcaraz  Zverev abandonata din cauza unei invazii de albine si soparle Video
Carlos Alcaraz - Alexander Zverev, la Indian Wells, abandonat din cauza uneii invazii de albine și șopârle.
ADVERTISEMENT

Trecuseră doar 9 minute din partida Carlos Alcaraz – Alexander Zverev, când ibericul a avut probleme neașteptate la serviciu. Era înconjurat de albine și pur și simplu nu putea să servească. S-a uitat către arbitrul Mohamed Lahyani, care și-a dat seama repede că problema este una serioasă.

Invazie de albine și șopârle la Indian Wells. Partida dintre dintre Alcaraz și Zverev a fost abandonată pentru două ore

“Partida nu poate continua în aceste condiții”, a fost mesajul din scaun. Asta în timp ce Carlos Alcaraz era deja sub asediu. Ibericul a dat cu racheta după câteva albine și foarte repede s-a văzut atacat din toate direcțiile. A fost nevoit să fugă spre vestiare pentru a scăpa nevătămat. La scurt timp după, Zverev a ajuns și el la vestiar.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au amuzat în prima fază, dar nu a durat mult până când fanii au fost nevoiți și ei să se adăpostească din calea miilor de albine. Au fost momente de groază în Palm Springs California, mai ales că în arenă și-au făcut apariția și mai multe sopârle.

Televiziunea care filma partida a avut de asemenea serioase probleme. Asta pentru că așa numita “spider cam” s-a dovedit a fi locul preferat pe care albinele l-au găsit pentru a-și face cuib. Pentru ca partida să poată fi reluată, organizatorii au fost nevoiți să cheme de urgență un apicultor local.

ADVERTISEMENT

Un apicultor local a fost chemat de urgență la Indian Wells pentru a îndepărta albinele din zonă. A fost întâmpinat cu urale de fani

Apicultorul a devenit repede un adevărat erou pentru fanii din arenă. A fost întâmpinat cu urale în timp ce trecea prin tribune și folosea un spray pentru a alunga albinele. Mai mulți fani chiar și-au făcut selfie-uri cu salvatorul neașteptat. După ce acesta a reușit să elibereze și “spider cam”, partida a putut continua.

Scăpat de albine, Carlos Alcaraz nu a mai avut probleme în a obține calificarea în semifinale. A trecut în două seturi de Zverev, scor 6-3, 6-1. Și îl va înfrunta pentru un loc în finală pe campionul de la Australian Open, Jannik Sinner. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Daniil Medvedev și Tommy Paul.

ADVERTISEMENT

Pe tabloul feminin, Coco Gauff a trecut în două seturi de Yue Yuan, scor 6-4, 6-3. Și o va înfrunta în semifinale pe Maria Sakkari, din Grecia, cea care a învins-o pe Emma Navarro în trei seturi, scor 5-7, 6-2, 6-4.

Gauff – Sakkari și Swiatek – Kostiuk, în semifinale pe tabloul feminin la Indian Wells

Pe cealaltă parte a tabloului feminin, Iga Swiatek s-a calificat în semifinale după ce Caroline Wozniacki a abandonat la finalul primului set, pe care îl pierduse 4-6. O va înfrunta pe Marta Kostiuk, din Ucraina, care a trecut de Anastasia Potapova, scor 6-0, 7-5.

ADVERTISEMENT

Săptămâna viitoare va începe turneul de la Miami, iar Simona Halep își va face revenirea în circuitul WTA după suspendarea pentru dopaj. Românca a primit un wild-card din partea organizatorilor din Florida.

ADVERTISEMENT
Tags: