Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 30 iunie 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din America de Sud și Asia

Biletul zilei de joi 30 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Copa Libertadores și campionatul Chinei.
29.06.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 30 iunie 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din America de Sud si Asia
Biletul zilei de joi 30 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Copa Libertadores și campionatul Chinei. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe un meci din faza optimilor de finală ale Copei Libertadores și altul din campionatul Chinei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,10 la NetBet şi aşteptăm un profit deosebit.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Deportes Tolima – Flamengo, din prima manșă a optimilor de finală ale Copei Libertadores, care va începe la ora 03:30. Sunt două dintre cele mai în formă echipe de pe continentul sud-american.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Guangzhou FC – Wuhan Three Towns, din etapa a 7-a a campionatului chinez, care va avea startul la ora 12:30. Formația lui Nicolae Stanciu pornește din postura de mare favorită.

Golurile de la Deportes Tolima – Flamengo aduc o cotă de 2,15

Deportes Tolima și Flamengo sunt două echipe care au făcut spectacol în faza grupelor și au demonstrat că fotbalul sud-american este un cu adevărat plăcut atunci când nu este închistat de tactică.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Brazilienii vin după finala pierdută în sezonul precedent și visează ca acesta să fie anul în care vor putea să pună mâna pe trofeu. Cu tripleta Pedro-Gabriel Barbosa-Everton Ribeiro, Flamengo are prima șansă, dar în Columbia nu se câștigă deloc ușor.

Deportes Tolima a terminat pe locul 2 în grupa câștigată de puternica Atletico Mineiro, la egalitate de puncte, dar a lăsat acasă două nume grele: Independiente Valle (Ecuador) și America Mineiro (Brazilia). În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,15 oferită de NetBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,90 de la Guangzhou FC – Wuhan Three Towns pentru biletul zilei

Campionatul din China este departe de forța pe care a avut-o în ultimii ani și asta din cauza faptului că s-a intrat într-un impas financiar, iar cluburile au fost nevoite să renunțe la majoritatea străinilor de valoare.

Wuhan Three Towns este una dintre puținele formații care și-a păstrat un nucleu important de stranieri, printre care și românul Nicolae Stanciu, care a ajuns deja la trei goluri și patru pase decisive în primele șase etape.

ADVERTISEMENT

Guangzhou FC se zbate în zona retrogradării având până acum o victorie și cinci înfrângeri și un golaveraj dezastruos de 2-11. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri în prima repriză”, care are la NetBet o cotă de 1,90.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 410 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Deportes Tolima – Flamengo și o cotă de 1,90 pentru ”peste 1,5 goluri în prima repriză” la Guangzhou FC – Wuhan Three Towns, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,10. Numai bună pentru un câștig de 410 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT