Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 30 martie 2023. Posibil câștig de 423 de lei cu meciuri din Liga 2 și Liga Campionilor la fotbal feminin

Biletul zilei la pariuri, joi, 30 martie 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 423 de lei cu ajutorul a două meciuri din Liga 2 și Liga Campionilor la fotbal feminin.
29.03.2023 | 22:45
Biletul zilei la pariuri joi 30 martie 2023 Posibil castig de 423 de lei cu meciuri din Liga 2 si Liga Campionilor la fotbal feminin
Biletul zilei la pariuri, joi, 30 martie 2023, ne poate aduce un câștig de 423 de lei cu meciuri din Liga 2 și Liga Campionilor la fotbal feminin. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi, 30 martie, are în componență meciul care deschide etapa a doua din play-off-ul ligii secunde din România, dar și un duel din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal feminin. Am construit o cotă totală de 4,23 la Favbet, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 423 de lei, dacă vom miza 100 de lei.

Meciul Oțelul Galați – CSA Steaua București, cotă de 1,43 pe biletul zilei la pariuri

Oțelul Galați – CSA Steaua este derby-ul care deschide etapa a doua din play-off-ul ligii secunde din România. Partida este programată să se dispute joi, 30 martie, ora 20:00. Echipa pregătită de Daniel Oprița a cerut amânarea jocului de la Galați, din cauza jucătorilor plecați la loturile echipelor naționale.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua caută a doua victorie în play-off-ul Liga 2 la Galați. În prima etapă, echipa Armatei a trecut categoric pe Ghencea, scor 3-0 de Unirea Dej. De cealaltă parte, Oțelul a pierdut primul meci din play-off, deși a evoluat pe teren propriu.

Poli Iași a câștigat derby-ul moldovean din liga secundă, scor 2-1. Meciul a fost gazda unui moment teribil petrecut în prima repriză. Itu a fost lovit cu talpa în față de Ghiocel și a părăsit terenul plin de sânge. Vom alege varianta „șansă dublă: 1X”, care are la Favbet o cotă de 1,43, foarte bună de pariat.

ADVERTISEMENT

Partida Chelsea F – Lyon F vine în ajutor cu o cotă de 2,96 pe biletul zilei la pariuri

Celălalt eveniment de pe biletul zilei la pariuri de joi pune față în față echipele de fotbal feminin ale celor de la Chelsea și Lyon. Returul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal feminin dintre cele două rivale are loc joi, 30 martie, ora 22:00.

Chelsea primește vizita franțuzoaicelor pe Stamford Bridge la adăpostul unui singur gol. În meciul tur, disputat în Franța, Chelsea s-a impus, scor 1-0 după golul marcat de Reiten în minutul 28. Între cele două meciuri atât Chelsea, cât și Lyon au disputat câte o partidă în competiția internă.

ADVERTISEMENT

Lyon a câștigat categoric meciul de pe teren propriu cu Guingamp, scor 6-0 și își păstrează primul loc în campionat. De cealaltă parte, Chelsea a pierdut în deplasare, scor 0-2 cu Manchester City. Vom alege varianta „1 solist”, care are la Favbet o cotă de 2,96, foarte ofertantă.

Biletul zilei la pariuri de joi, 30 martie 2023, aduce un posibil câștig de 423 de lei

Biletul zilei la pariuri, joi, 30 martie 2023.
Biletul zilei la pariuri, joi, 30 martie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 1,43 pentru pronosticul „șansă dublă: 1X” în meciul Oțelul Galați – CSA Steaua și o cotă de 2,96 pentru „1 solist” la Chelsea – Lyon, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,23. Numai bună pentru un câștig de 423 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT