Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 7 aprilie 2022. Câștig de peste 500 de lei cu meciuri din Europa League

Biletul zilei de joi 7 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din sferturile de finală ale Europa League.
06.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 7 aprilie 2022 Castig de peste 500 de lei cu meciuri din Europa League
Biletul zilei de joi 7 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din sferturile de finală ale Europa League. Sursă foto: EPA-EFE/ROBERT PERRY
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima manșă a sferturilor Europa League, în care cuvântul de ordine este echilibrul. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,05 la Unibet şi aşteptăm un profit mare.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Eintracht Frankfurt – FC Barcelona, care va începe la ora 22:00. Catalanii, care au suferit enorm în toamnă în grupele Champions League, sunt mari favoriți la câștigarea trofeului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Sporting Braga – Rangers, care are startul tot la ora 22:00. Sunt echipele considerate cu cele mai mici șanse la victoria finală, dar una dintre ele va prinde careul de ași.

Cotă de 2,38 de la Eintracht – Barcelona pentru biletul zilei

Partida de la Frankfurt este așteptată cu mult interes pentru a vedea dacă trupa lui Xavi continuă parcursul fantastic început în această iarnă, odată cu transferurile de realizate în perioada de mercato.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Catalanii încep să-și revină ușor din criza financiară care i-a afectat extrem de grav, au semnat un contract fabulos cu cel mai popular serviciu de de streaming audio din lume, iar de acum  se pot concentra exclusiv pe partea sportivă.

Barca a arătat o formă de invidiat în ultima perioadă, iar faptul că nemții nu au mai reușit o victorie de aproape o lună îi face pe spanioli mari favoriți. În aceste condiții, am ales pronosticul ”Barcelona înscrie în ambele reprize”, pentru că și cota de 2,38 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cornerele de la Braga – Rangers aduc o cotă de 2,12

Braga a oferit o mică surpriză în optimile de finală ale Europa League, trecând cu scorul general de 3-1 de AS Monaco, în timp ce campioana Scoției a făcut instrucție cu Steaua Roșie Belgrad.

Rangers este în continuare privată de aportul lui Ianis Hagi, accidentat la începutul anului, însă speră să poată ajunge cât mai sus în Europa și fără internaționalul român, în ciuda faptului că lucrurile nu merg prea bine în campionat.

ADVERTISEMENT

Braga este aceeași echipă bătăioasă, dar care nu reușește să spargă decât foarte rar tridentul fotbalului portughez format din Benfica, Porto și Sporting. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 9,5 cornere”, care are la Unibet o cotă de 2,12.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 505 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,38 pentru pronosticul ”Barcelona înscrie în ambele reprize” în meciul Eintracht Frankfurt – FC Barcelona și o cotă de 2,12 pentru ”sub 9,5 cornere” la Sporting Braga – Rangers, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,05. Numai bună pentru un câștig de 505 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: