Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 15 februarie 2021. Câștig uriaș cu două meciuri din Premier League

14.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 15 februarie 2021 Castig urias cu doua meciuri din Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 15 februarie 2021. Două meciuri din Premier League ne oferă posibilitatea de a începe săptămâna în forță. Noi am ales să mizăm 100 de lei la Get’s Bet, pe o cotă de 4,83 şi un câștig potențial de aproape 500 de lei.

Primul mei care ne interesează se va disputa între West Ham United și Sheffield United, două dintre formațiile ale căror meciuri generază spectacol în Premier League.

ADVERTISEMENT

A doua partidă care ne ajută pe biletul zilei este cea prin care Chelsea, formația condusă de Thomas Tuchel, are șansa de a o depăși pe campioana Liverpool și de a pătrunde în mult râvnitul top 4.

Cota 2,90 pentru măcar două goluri în prima repriză la West Ham – Sheffield United, pe biletul zilei din 15 februarie

West Ham United este una dintre cele mai interesante echipe din Premier League în acest sezon. David Moyes și-a refăcut complet imaginea, după experiența nereușită de la Manchester United, acolo unde nu a avut succes după ce l-a înlocuit pe legendarul Sir Alex Ferguson. Cu West Ham, însă, Moyes se află în apropierea locurilor de Champions League și reușește să se descurce mult mai bine decât cluburi precum Arsenal sau Tottenham.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Sheffield United a fost cea mai frumoasă poveste a sezonului trecut. Fără nume spectaculoase și cu un sistem de joc total inovator gândit de Chris Wilder, cel care se folosea de fundașii centrali inclusiv pentru atacurile poziționale puse în scenă de trupa sa, Sheffield a terminat în prima jumătate a clasamentului. În această ediție a Premier League, însă, „The Spades” nu se descurcă atât de bine și au început să acumuleze puncte când deja pare mult prea târziu.

Atacul generos al lui West Ham și apărarea permisivă a lui Sheffield indică o potențială seară extrem de productivă pentru londonezi. Cu toate acestea, și Sheffield s-a arătat periculoasă la ultimele partide, astfel că avem toate șansele să ne bucurăm de un meci cu multe goluri. Vom merge pe o primă repriză ofertantă și pe pronosticul „Peste 1,5 goluri în prima repriză“, care are o excelentă cotă de 2,90 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,66 pentru spectacolul din Chelsea – Newcastle

Al doilea meci care ne interesează pentru biletul zilei este reprezentat de încă o reprezentație a noii echipe a lui Thomas Tuchel. Chelsea arată tot mai bine de la meci la meci și pare a fi decisă să nu rateze clasarea între primele patru formații ale campionatului. Oamenii neamțului care a jucat finala Ligii Campionilor cu PSG în sezonul trecut sunt la doar un punct în spatele campioanei Liverpool, poziționată pe locul 4, și ar putea trece peste aceștia, cu o victorie.

De partea cealaltă, Newcastle are un sezon dezamăgitor și, deși pare departe de Fulham, trupa clasată pe prima poziție retrogradabilă, echipa lui Steve Bruce nu este sigură că s-a salvat. Nordicii sunt la 10 puncte deasupra lui Fulham, dar acestea s-ar putea transforma doar în șapte lungimi, în cazul în care londonezii își câștigă meciul restant. În orice caz, Newcastle are o misiune extrem de grea pe Stamford Bridge și pare victimă sigură.

ADVERTISEMENT

Bazată mai mult pe aportul ofensiv al mijlocașilor și fundașilor de la venirea lui Tuchel, forța ofensivă a lui Chelsea ar trebui să înceapă să primească sprijin și de la atacanții săi și oamenii de pe aripi. Ne putem aștepta ca Timo Werner, Hakim Ziyech sau Callum Hudson-Odoi să înceapă să găsească ținta, așa că vom merge pe varianta  „peste 2,5 goluri“, care are are cota 1,66 la Get’s Bet.

Câștig de 483 de lei cu biletul zilei din 15 februarie

În concluzie, spectacolul din meciurile West Ham – Sheffield United și Chelsea – Newcastle United, înseamnă o cotă totală de 4,83 la Get’s Bet şi un câștig de 483 de lei, în cazul unei mize de 100.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT