Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 15 ianuarie 2024. Câștig de 434 de lei

Biletul zilei de luni, 15 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 434 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Serie A.
14.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 15 ianuarie 2024 Castig de 434 de lei
Biletul zilei de luni, 15 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 434 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Serie A. Sursă foto: frosinonecalcio.com
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire din Cupa Africii pe Națiuni și o alta din campionatul Italiei, în care există favorite certe la victorie. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,34 la Favbet și așteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Senegal – Gambia, din prima etapă a Grupei C de la Cupa Africii pe Națiuni, care începe la ora 16:00. Senegalezii vin din postura de deținători ai trofeului și sunt mari favoriți.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atalanta Bergamo – Frosinone, din runda a 20-a din Serie A, programată de la ora 21:45. Cele două formații au obiective total diferite în acest sezon.

Golurile de la Senegal – Gambia aduc o cotă de 2,25

Oricum am purta discuția, Senegal este una dintre cele mai bune formații de pe continentul african, dacă nu chiar cea mai bună. Și nu neapărat pentru faptul că este campioana en-titre, ci pentru pleiada de jucători de valoare care au știut să se pună în slujba echipei.

ADVERTISEMENT

Gambienii au reușit în 2021 să ajungă în fazele eliminatorii, însă de această dată au nimerit într-o grupă cu adevărat de foc din care mai fac parte Camerun și Guinea, așa că șansele să meargă mai departe sunt infime.

În plus, delegația gambiană a ajuns cu întârziere în Coasta de Fildeș din cauza unor probleme cu avionul ce putea duce o tragedie imensă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri a doua repriză: peste 1,5”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Favbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,93 de la Atalanta – Frosinone pentru biletul zilei

Duelul de pe Gewiss Stadium din Bergamo este unul în care se înfruntă echipe cu obiective diferite. Atalanta visează să intre în Top 4 pentru a juca în sezonul viitor de Champions League, în timp ce Frosinone caută să se salveze de la retrogradare.

Înainte de această etapă, bergamascii se aflau pe locul 6 în clasamentul din Serie A, la 3 puncte de Fiorentina, ocupanta poziției a patra. Ei speră la o victorie, mai ales că oaspeții sunt într-o adevărată criză.

ADVERTISEMENT

Frosinone nu a mai câștigat de 6 jocuri în campionat, iar ultimele 4 partide s-au soldat cu înfrângeri. Astfel a ajuns la doar 4 puncte de primul loc retrogradabil și simte pericolul. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist la pauză”, care are la Favbet o cotă de 1,93.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 434 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”total goluri a doua repriză: peste 1,5” în meciul Senegal – Gambia și o cotă de 1,93 pentru ”1 solist la pauză” la Atalanta Bergamo – Frosinone, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,34. Numai bună pentru un câștig de 434 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT