Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 15 mai 2023. Câștig de peste 850 de lei cu meciuri din Italia și Anglia

Biletul zilei de luni, 15 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 850 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Premier League.
14.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 15 mai 2023 Castig de peste 850 de lei cu meciuri din Italia si Anglia
Biletul zilei de luni, 15 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 850 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri campionatele Italiei și Angliei, în care se joacă la ambele capete ale clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 9,10 la Winner şi aşteptăm un profit mulțumitor.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Sampdoria Genova – Empoli, din etapa a 35-a din Serie A, care începe la ora 21:45. Oaspeții au nevoie de un punct pentru a se salva matematic de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Leicester City – Liverpool, din runda a 36-a din Premier League, programată de la ora 22:00. ”Cormoranii” încă mai speră într-o minune pentru a prinde locul 4, în timp ce ”vulpile” sunt cu cuțitul la os în lupta pentru evitarea retrogradării.

Golurile de la Sampdoria – Empoli aduc o cotă de 3,50

Întâlnirea de la Genova se va disputa într-o atmosferă tristă după ce Sampdoria și-a pecetluit soarta în etapa precedentă. Înfrângere suferită pe terenul lui Udinese a însemnat retrogradarea Doriei în Serie B.

ADVERTISEMENT

Empoli, acolo unde mijlocașul român Răzvan Marin s-a integrat perfect, este mai mult ca sigură că va juca și în sezonul viitor în Serie A, însă ca totul să fie și matematic corect are nevoie de un punct pe Stadio Comunale Luigi Ferraris.

Suporterii Sampdoriei sunt dezolați de sezonul negru al favoriților, care sunt pe ultimul loc în clasament, cu cel mai slab atac și cea mai firavă defensivă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 2”, pentru că și cota de 3,50 oferită de Winner este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,60 de la Leicester – Liverpool pentru biletul zilei

Pe King Power Stadium este un meci vital pentru ambele formații. Gazdele au nevoie ca de aer de puncte a evita retrogradarea, în timp ce oaspeții trebuie să câștige pentru a mai putea spera că prind locul 4 care duce în Champions League.

Managerul ”cormoranilor” Jurgen Klopp a anunțat deja o campanie de transferuri interesantă pentru această vară, dar până acolo Liverpool mai are de dus câteva bătălii în finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca Leicester să se baricadeze în propria jumătate și să încerce să lovească pe contraatac. La acest meci vom miza pe varianta ”x solist la pauză”, care are la Winner o cotă de 2,60.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 866 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Winner o cotă de 3,50 pentru pronosticul ”total goluri: 2” în meciul Sampdoria Genova – Empoli și o cotă de 2,60 pentru ”x solist la pauză” la Leicester City – Liverpool, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 9,10. Numai bună pentru un câștig de 866 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: