Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 19 octombrie 2020. Profit de 400 de lei din Liga 1

18.10.2020 | 23:49
Biletul zilei la pariuri luni 19 octombrie 2020 Profit de 400 de lei din Liga 1
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 19 octombrie 2020. De această dată am ales pentru dumneavoastră ultimele meciuri ale etapei din Liga 1 pentru un bilet, sperăm câştigător, cu o cotă totală de 4,00 la Get’s Bet.

Primul meci de pe biletul zilei este FC Voluntari – FC Viitorul, de la ora 18:00, în etapa a șaptea din Liga 1. Sunt două formaţii care practică un joc spectaculos, bazat pe ofensivă și care caută întotdeauna să-și surprindă adversarul.

ADVERTISEMENT

De la 21:00, începe Academica Clinceni – FCSB, cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Meciul contează pentru runda a şaptea din Liga 1, iar după şase jocuri disputate ”roș-albaștrii” au cel mai bun atac din campionat.

Egalul aduc o cotă de 2,05 pe biletul zilei

FC Voluntari a avut un start de sezon foarte bun și în ciuda faptului că în ultima perioadă a scăzut puțin turația se află încă între primele șase locuri, care duc în play-off. Mihai Teja este pus pe fapte mari și încearcă să fac din ilfoveni o echipă de top.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

O altă ambiție a celor de la FC Voluntari este să învingă pentru prima dată Viitorul într-un meci de campionat, mai ales că au reușit să-l aducă și pe Adi Popa. De partea cealaltă, constănțenii încep să închege jocul așa cum își dorește antrenorul spaniol Ruben de la Barrera, dar mai presus de orice sunt rezultate. Și asta pentru că viitorul se află pe un dezamăgitor loc 13.

În sezonul trecut, Viitorul a învins cu 4-0 și 2-1 în sezonul regulat, iar în play-out a fost 0-0, în ambele meciuri. Mai este de notat că toate partidele jucate pe terenul Voluntariului între cele două combatante au avut scor final la limită de cel mult un gol și de aceea am ales să mizăm ”x la pauză“ pentru o cotă de 2,05 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Golurile vin cu o cotă de 1,95

FCSB a fost eliminată din Europa, așa că nu i-a mai rămas decât să se concentreze pe campionat și să înceapă cursa de recuperare față de liderul Universitatea Craiova. ”Roș-albaștrii” vor fi lipsiți în continuare de starul Florinel Coman, dar îl va avea la dispoziție pe Dennis Man aflat într-o formă excelentă.

FCSB vine după o victorie dramatică, 3-2 în derby-ul cu Dinamo, are cel mai bun atac din campionat, cu 15 goluri reușite, dar marea problemă a lui Toni Petrea o reprezintă defensiva, ”roș-albaștrii” încasând nouă goluri și având cea mai slabă apărare din primele șapte clasate.

ADVERTISEMENT

În partea cealaltă, Academica Clinceni arată ca un mic FCSB de pe vremuri după ce i-a transferat pe Florin Gardoș, Paul Pîrvulescu, Cristian Tănase și Raul Rusescu. Trupa lui Ilie Poenaru se află în partea a doua a clasamentului, dar este de remarcat că ilfovenii au o singură înfrângere. Pentru acest meci am ales ”ambele marchează” la o cotă de 1,95 la Get’s Bet.

Profit de 400 de lei pe biletul zilei

pzi

Rezumând, un meci cu rezultat de egalitate la pauză FC Voluntari – FC Viitorul (cotă 2,05), coroborat cu goluri în ambele porţi la Academica Clinceni – FCSB (cotă 1,95) înseamnă o cotă totală de 4,00 la Get’s Bet. Altfel spus, la o miză de 100 de lei ne alegem cu un profit frumuşel de 400 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT