Sport

Biletul zilei la pariuri, luni 2 ianuarie 2023. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din Anglia și Franța

Biletul zilei la pariuri de luni, 2 ianuarie 2023, are un potențial câștig de peste 350 de lei, cu două meciuri din Premier League și Ligue 1.
01.01.2023 | 22:51
Biletul zilei la pariuri luni 2 ianuarie 2023 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din Anglia si Franta
Un meci din Premier League și unul din Ligue 1 ne-ar putea aduce un câștig de peste 350 de lei cu biletul zilei de luni la pariuri. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Un meci din Premier League și unul din Ligue 1 sunt alegerile noastre pentru biletul zilei la pariuri de luni, 2 ianuarie 2023. Este vorba despre Brentford – Liverpool și Rennes – Nice, de la care Superbet ne-a oferit o cotă totală de 3,69. Potențialul câștig va fi de peste 350 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

SuperPariu de 2,05 de la Brentford – Liverpool pentru biletul zilei la pariuri de luni, 2 ianuarie 2023

În Premier League, așa cum ne-am tot obișnuit, se joacă la foc automat în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Nici nu s-au terminat bine meciurile din etapa a 18-a, că și începe runda cu numărul 19. Deschiderea o fac Brentford și Liverpool, de la ora 19:30, meci care reprezintă și prima noastră alegere pentru biletul zilei de luni, 2 ianuarie 2023, la pariuri.

ADVERTISEMENT

Înnaintea acestui meci, Brentford ocupă un liniștitor loc 10, departe deocamdată de zona retrogradării, în timp ce Liverpool e pe 6 și trage din greu să prindă Top 4.

Într-o evidentă revenire de formă în ultima perioadă, „cormoranii” sunt marii favoriți ai acestei partide. Elevii lui Jurgen Klopp au patru victorii la rând, în care au marcat de fiecare dată cel puțin două goluri, semn că ofensiva își face din ce în ce mai bine datoria. De partea cealaltă, nici gazdele nu stau foarte rău din punctul de vedere al rezultatelor, având două victorii și 3 egaluri în ultimele 5 partide, însă îngrijorează cel mai tare fragilitatea apărării. Care a încasat cel puțin două goluri în fiecare dintre ultimele cinci jocuri disputate pe teren propriu!

ADVERTISEMENT

Cum și ultimul meci direct dintre cele două echipe cu Brentford gazdă s-a încheiat cu un spectaculos 3-3, ne-a făcut cu ochiul un SuperPariu cu mari șanse de reușită. Combinația „Liverpool marchează peste 1,5 goluri și va avea peste 4,5 cornere în meci” are o cotă de 2,05 la Superbet și nu trebuie ratată.

Golurile în ambele porți la Rennes – Nice contribuie la biletul zilei la pariuri cu o cotă de 1,80

Ligue 1 este un alt campionat care are programate meciuri în a doua zi a lui 2023, iar oferta este și mai bogată. Nu mai puțin de patru partide se vor disputa în prima ligă franceză pe 2 ianuarie, iar noi ne-am oprit asupra jocului Rennes – Nice (ora 22:00), în care se întâlnesc ocupantele locurilor 5 și 9 în clasament.

ADVERTISEMENT

Rennes este una dintre formațiile puternice ale primei divizii din Hexagon și impresionează în primul rând prin forța ofensivă de care a dat dovadă în acest sezon. Cu 32 de goluri marcate, fix o medie de două pe meci, Rennes este depășită la acest capitol doar de PSG și de AS Monaco.

Nice stă mult mai prost la acest capitol, însă s-a descurcat excelent în „directe”, reușind să înscrie cel puțin o singură dată în ultimele 8 partide disputate contra lui Rennes. Ba, mai mult, ultimele 3 meciuri disputate la Rennes s-au încheiat toate cu același scor: 1-2!

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, ar trebui să luăm foarte serios în calcul varianta „ambele marchează”, mai ales că și cota de 1,80 oferită de Superbet este una foarte tentantă.

Posibil câștig de peste 350 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,05 pentru SuperPariul ”Liverpool marchează peste 1,5 goluri și va avea peste 4,5 cornere” în meciul Brentford – Liverpool și o cotă de 1,80 pentru ”ambele marchează” la Rennes – Nice, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,69. Numai bună pentru un câștig de peste 350 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

biletul zilei 2 ianuarie
Biletul zilei la pariuri, luni 2 ianuarie 2023

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT