Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 24 mai 2021. Câștig de peste 280 de lei din tenis

Biletul zilei de luni, 24 mai 2021, poate aduce un câștig de peste 280 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis.
23.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 24 mai 2021 Castig de peste 280 de lei din tenis
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem la turneul de tenis feminin de la Strasbourg și la cel masculin de la Parma. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,82 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu duelul dintre Sorana Cîrstea și Venus Williams, din primul tur de la WTA Lyon. Este o întâlnire în care românca are prima șansă la victorie, dar americanca încă păstrează resurse să se impună în circuit.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este cea dintre Gianluca Mager și Lorenzo Musetti, din runda inaugurală de la ATP Parma. Duelul italian pare cel mai echilibrat al zilei, ambii fiind specialiști ai zgurei.

Cotă de 1,83 de la partida Sorana Cîrstea – Venis Williams

Sorana Cîrstea revine în circuit după accidentarea suferită luna trecută la Madrid și are un meci de foc cu fostul lider Mondial Venis Williams, care este încă o oponentă importantă chiar dacă a ieșit din Top 100.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Sorana Cîrstea a avut un start de sezon foarte bun și, după ce a făcut sfert de finală la Grampinas Trophy și turul 3 la Australian Open, a dat lovitura la Istanbul, acolo unde a câștigat al doilea său turneu din carieră.

Ținând cont că vine după o accidentare, iar adversara sa a ajuns la 40 de ani, ne așteptăm la un meci destul de scurt. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”sub 20,5 game-uri”, pentru că și cota de 1,83 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Musetti aduce o cotă de 1,54 la biletul zilei

Tenisul masculin italian a descoperit o nouă generație de excepție, iar printre noile staruri se află și puștiul Lorenzo Musetti, care la doar 19 ani a reușit performanța să intre în Top 100 și să atragă atenția monștrilor sacri din circuit.

Musetti, locul 88 ATP, a reușit în acest an o semifinală la Acapulco, iar săptămâna trecută a fost la un pas de finală la Lyon, dar a fost învins în trei seturi de Stefanos Tsitsipas. De partea cealaltă, Gianluca Mager a ajuns la 26 de ani fără a avea vreo performanță notabilă.

ADVERTISEMENT

Mager se află pe locul 86 ATP, dar creșterea constantă în ultima vreme a lui Musetti îl face pe acesta favorit. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”victorie Musetti”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,54.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 282 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,83 pentru pronosticul ”sub 20,5 game-uri” în meciul Sorana Cîrstea – Venus Williams și o cotă de 1,54 pentru ”victorie Musetti” la întâlnirea Gianluca Mager – Lorenzo Musetti, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,82. Numai bună pentru un câștig de 282 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT