Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 27 februarie 2023. Câștig de peste 500 de lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei de luni, 27 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A.
26.02.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 27 februarie 2023 Castig de peste 500 de lei cu meciuri din Romania si Italia
Biletul zilei de luni, 27 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Italiei în care evoluează echipe cu pretenții europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,16 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Petrolul Ploiești – CFR Cluj, din etapa a 27-a din SuperLiga, care începe la ora 20:00. Partida pare mult mai importantă pentru oaspeți, care nu vor să scape din ochi liderul Farul.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Lazio Roma – Sampdoria Genova, din runda a 24-a din Serie A, programată de la ora 21:45. Gazdele sunt pe val și este greu de crezut că se pot împiedica de o Doria aflată în derivă.

Cotă de 2,58 de la Petrolul – CFR Cluj pentru biletul zilei

CFR Cluj vine la Ploiești după eliminarea din Conference League. Se prea poate ca moralul să fie puțin șifonat, pentru că toată lumea a înțeles că se putea mai mult în ”dubla” cu Lazio, dar avantajul este că ardelenii se pot concentra de acum pe campionat.

ADVERTISEMENT

Campioana en-titre a ajuns la 5 puncte în spatele liderului Farul și nu mai are voi să facă pași greșiți. De aici și supărarea lui Dan Petrescu, care înaintea duelului cu Petrolul a acuzat plecarea neașteptată de la echipă a lui Roger.

”Lupii galbeni” mai au doar șanse teoretice la locul 6 care duce în play-off, însă în fața experimentaților jucători de la Cluj le va fi foarte greu. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,58 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Lazio – Sampdoria aduc o cotă de 2,00

Scăpată pentru o scurtă perioadă de grijile din Conference League, unde a trecut de CFR Cluj și urmează să o întâlnească pe Alkmaar, Lazio se focusează pe campionat, acolo unde lupta este dură pentru locurile de Champions League.

Elevii lui Maurizio Sarri au arătat o formă inconstantă în acest an, alternând jocurile spectaculoase, cu cele în care au fost de nerecunoscut. Însă, pe Olimpico vine o Sampdoria în derivă și este de așteptat ca lazialii să profite din plin.

ADVERTISEMENT

Nume mare în fotbalul italian, Samp este foarte aproape de a lua drumul spre Serie B la finalul actualei stagiuni. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 516 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 258 pentru pronosticul ”sub 1,5 goluri” în meciul Petrolul Ploiești – CFR Cluj și o cotă de 2,00 pentru ”peste 2,5 goluri” la Lazio Roma – Sampdoria Genova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,16. Numai bună pentru un câștig de 516 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: