Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 29 noiembrie 2021. Câștig de peste 300 de lei de la Get’s Bet cu două meciuri din Liga 1

Biletul zilei de luni, 29 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal cu favorite clare din campionatul României.
28.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 29 noiembrie 2021 Castig de peste 300 de lei de la Gets Bet cu doua meciuri din Liga 1
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe ultimele două întâlniri din etapa a 17-a din Liga 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,22 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Gaz Metan Mediaș – Farul Constanța, care va începe la ora 17:30. Oaspeții trag tare pentru locurile de play-off, dar la Mediaș se câștigă destul de greu de când a venit Ilie Poenaru.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este CFR Cluj – Academica Clinceni, care are startul la ora 20:30. Campioana en-titre nu ar trebui să aibă vreo problemă în fața ultimei clasate.

Victoria Farului aduce o cotă de 1,90

După toată tevatura iscată de oferta primită din partea federației de a deveni selecționerul României, Gică Hagi se concentrează din nou pe Farul Constanța, formație pe care vrea să o ducă în play-off.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Fostul mare internațional român, cunoscut ca fiind un adept al jocului ofensiv, nu are voie să piardă puncte la Mediaș dacă își dorește să termine sezonul regulat în primele 6. Și o victorie îl duce în plutonul fruntaș.

Șansele ca Farul să dea lovitura în Ardeal sunt destul de mari, deoarece Gazul nu mai este aceeași formație de temut din sezoanele precedente. În aceste condiții mizăm pe pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 1,90 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,68 de la CFR Cluj – Academica Clinceni pentru biletul zilei

În Gruia va fi un duel între David și Goliat, pentru că se întâlnesc liderul incintenstabil din Liga 1 și cea mai slabă echipă a sezonului. Ilfovenii nu au reușit încă nicio victorie în 16 etape și sunt șanse slabe să o facă în Ardeal.

De partea cealaltă, CFR-ul a scăpat de ”grijile” cupelor europene și se poate concentra acum pentru câștigarea unui nou titlu în întrecerea internă care să-i ofere o nouă șansă în stagiunea viitoare de a face o figură importantă pe scenele din Europa.

ADVERTISEMENT

Eliminarea din Conference League este posibil să-i fi frustrat pe jucătorii lui Dan Petrescu, dar la fel de bine se poate să-i fi făcut dornici de o revașă aprigă în Liga 1. Pentru acest meci am ales varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,68.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 322 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Gaz Metan Mediaș – Farul Constanța și o cotă de 1,68 pentru ”peste 2,5 goluri” la CFR Cluj – Academica Clinceni, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,22. Numai bună pentru un câștig de 322 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT