Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni 8 aprilie. Câștigă 550 de lei cu 2 meciuri din SuperLiga

Biletul zilei la pariuri cu Favbet. Mergi la sigur cu două meciuri din SuperLiga prin care poți câștiga peste 500 de lei.
08.04.2024 | 00:19
Biletul zilei la pariuri luni 8 aprilie Castiga 550 de lei cu 2 meciuri din SuperLiga
La Favbet poți câștiga peste 500 cu biletul zilei din doar 2 meciuri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Începem săptămâna în forță cu două pronosticuri care au șanse mari să ne aducă un câștig considerabil la Favbet. Mai exact 546 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei așa cum ne sfătuiesc tipsterii FANATIK.

Câștig facil cu ultimele două meciuri din etapa a 3-a a play-out-ului din SuperLiga

Primul meci de pe bilet este cel dintre CSM Poli Iași și FC U Craiova 1948. Partida marchează revenirea lui Eugen Trică pe banca echipei lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Pentru olteni meciul este extrem de important ținând cont de situația din clasament. Ieșenii se află într-o situație similară. Portughezul Tony debutează pe banca Politehnicii, care are nevoie disperată de puncte.

Ținând cont de miza partidei și de problemele ofensive cu care se confruntă cele două echipe, mizăm pe un pronostic pe goluri: sub 2,5, care la Favbet are o cotă atractivă de 1,76.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre Oțelul Galați și Dinamo ne aduce o cotă „grasă” de 3.10

Al doilea meci de pe bilet este Oțelul – Dinamo. „Câinii” luptă pentru evitarea retrogradării și rezultatul acestei partide ar putea cântări greu în clasament, în timp ce gălățenii speră în acest moment la barajul pentru cupele europene.

Ținând cont de acest lucru și de faptul că echipa lui Dorinel Munteanu este specialista rezultatelor de egalitate vom miza și noi fără să stăm pe gânduri „X solist”, cu o cotă de 3,10.

ADVERTISEMENT

Dinamo e penultima în clasament, cu 16 puncte, la șase puncte de salvare, în timp ce Oțelul e pe locul nouă cu 23 de puncte, la două distanță de primele două locuri care duc la baraj.

Câștig de 546 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la FAVBET o cotă de 1,72 pentru „sub 2,5 goluri” la meciul CSM Poli Iași – FC U Craiova 1948 și o cotă de 3,10 pentru „X solist” la Oțelul – Dinamo. Combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,46, numai bună pentru un câștig de 546 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la Favbet
Biletul zilei la Favbet

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT