Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 2 august 2022. Două meciuri din preliminariile Ligii Campionilor ne aduc un premiu colosal de peste 900 de lei

Biletul zilei de marți, 2 august 2022, ne poate aduce un câștig de exact 925 de lei cu ajutorul a doua dueluri din turul 3 preliminar al UEFA Champions League.
01.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 2 august 2022 Doua meciuri din preliminariile Ligii Campionilor ne aduc un premiu colosal de peste 900 de lei
Biletul zilei la pariuri, marți, 2 august 2022. Două meciuri din preliminariile Ligii Campionilor ne aduc un premiu colosal de peste 900 de lei. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marți, 2 august, vom paria pe două meciuri din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Manșa tur începe astăzi și se termină miercuri, 3 august. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 9,25 la Casa Pariurilor și așteptăm un premiu colosal.

Deschidem biletul zilei la pariuri de marți cu înfruntarea dintre AS Monaco și PSV Eindhoven. Este unul dintre derby-urile acestei faze a competiției. Duelul care se va juca în Principat va lua startul la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci pe care vi-l propunem la biletul de marți, 2 august, este St. Gilloise – Rangers. Fără Ianis Hagi, în continuare accidentat, scoțienii vor juca turul în deplasare, de la ora 21:45.

Cota 3,70 la biletul zilei pentru duelul dintre AS Monaco și PSV Eindhoven

Ne apropiem de finalul verii, dar acest lucru înseamnă că își fac simțită prezența echipele mari în Champions League. Una dintre cele mai tari duble din turul 3 preliminar este cea dintre AS Monaco și PSV Eindhoven. Pentru ambele formații, duelul de pe Stade Louis II va fi primul oficial din sezonul 2022-2023.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Olandezii s-au întărit în pauza competițională cu nume importante în atac, cum ar fi Luuk de Jong, Guus Til sau Xavi Simons. De cealaltă parte, francezii au dat și ei o lovitură în mercato. L-au achiziționat de la Liverpool pe Takumi Minamino. Gazdele au marcat în toate cele șapte amicale jucate, dar n-au câștigat decât două. Astfel, pentru acest meci vom da pronosticul „peste 2,5 goluri”, care are cota 3,70 la Casa Pariurilor.

Victoria lui Rangers în partida cu St. Gilloise aduce o cotă de 2,50

Rangers a făcut o figură excepțională în ultimul sezon de cupe europene. Scoțienii au ajuns până în finala UEFA Europa League, acolo unde au fost însă învinși de Eintracht Frankfurt. Totuși, britanicii n-au reușit să ia titlul, terminând la patru puncte în spatele rivalei Celtic. Fără Ianis Hagi, accidentat, Rangers a început campionatul cu brio, victorie contra lui Livingston, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, belgienii au fost surpriza campionatului. Absenți din prima ligă în perioada 1973-2021, cei de la St. Gilloise au terminat pe locul 2 la primul an de la promovare, la patru puncte în spatele campioanei Club Brugge. Totuși, scoțienii rămân favoriți pentru această dublă și pentru acest meci, chiar dacă joacă în deplasare, și vom merge pe varianta „2 solist”, care cota 2,50 la Casa Pariurilor.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 925 de lei

 

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 2 august 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 3,70 pentru varianta „peste 2,5 goluri” la meciul Monaco – PSV Eindhoven și o cotă de 2,50 pentru „2 solist” la duelul St. Gilloise – Rangers, care împreună ne dau o cotă de 9,25. Aceste două partide, combinate pe un singur bilet, ne garantează un premiu de 781 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: