Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 27 aprilie 2021. Câștig de peste 370 de lei din Liga 1 și Champions League

26.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 27 aprilie 2021 Castig de peste 370 de lei din Liga 1 si Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 27 aprilie 2021. Un meci din play-out-ul Ligii 1 și altul din prima manșă a semifinalelor Champions League, o cotă totală de 3,73 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 370 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul dintre FC Argeș și UTA Arad, din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1, care va începe la ora 19:00. Ambele formații au în vizor prima poziție în play-out, care asigură un baraj pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – Chelsea Londra, din prima manșă a semifinalelor Champions League, care are startul la ora 22:00. Fără să aibă un sezon fantastic, ”galacticii” au ajuns încă o dată în careul de ași, în timp ce englezii sunt fără doar și poate surpriza acestui sezon.

Golurile de la FC Argeș – UTA Arad aduc o cotă de 1,58 pentru biletul zilei

După ce au ratat de puțin prezența în play-off, FC Argeș și UTA Arad, două echipe istorice pentru fotbalul românesc, se luptă cu șanse reale pentru primul loc în play-out, care aduce ca bonus un baraj pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Piteștenii vin după o victorie surprinzătoare pe terenul Astrei Giurgiu, în timp ce arădenii au fost dezamăgirea ultimei etape, pierzând acasă în fața celor de la Hermannstadt. În urma acestor rezultate, argeșenii au venit la un singur punct în urma arădenilor.

De remarcat este faptul că ambele echipe au un joc defensiv bine organizat, dar suferă pe faza ofensivă. Cu toate acestea, vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,58.

ADVERTISEMENT

Meciul Real Madrid – Chelsea aduce o cotă de 2,35 la biletul zilei

Cea mai importantă competiție a Europei, Champions League, a ajuns la faza în care urmează să-și stabilească cele două finaliste, iar din careul de ași nu putea să lipsească cea mai galonată formație: Real Madrid.

”Galacticii”, care încă mai speră și la titlu în La Liga, primesc vizita celor de la Chelsea, surpriza acestei faze a competiției. Madrilenii par a avea prima șansă, dar ultimele evenimente legate de Superliga Europei par să-i fi zdruncinat puțin, mai ales că amenințările din partea UEFA sunt cât se poate de reale.

ADVERTISEMENT

Deși Chelsea își joacă acum prezența în viitorul sezon al Champions League, este greu de crezut că spaniolii pot rata șansa unei noi finale. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 373 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,58 pentru pronosticul ”peste 1,5 goluri” în meciul FC Argeș – UTA Arad și o cotă de 2,35 pentru ”1 solist” la Real Madrid – Chelsea Londra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,73. Numai bună pentru un câștig de 373 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT