Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 27 februarie 2024. Câștig de 469 de lei

Biletul zilei de marți, 27 februarie 2024, poate aduce un câștig de 469 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga.
26.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 27 februarie 2024 Castig de 469 de lei
Biletul zilei de marți, 27 februarie 2024, poate aduce un câștig de 469 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga. Sursă foto: Valentin MACREA/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 28-a din campionatul României, în care se joacă pe muchie de cuțit pentru că se apropie finalul sezonului regulat. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,69 la Unibet și așteptăm un profit mulțumitor.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Dinamo București – FC Hermannstadt, care începe la ora 18:30. ”Câinii” trag tare pentru salvarea de la retrogradare, dar sibienii vor un loc în play-off.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Oțelul Galați – CFR Cluj, programată de la ora 21:00. Ardelenii au nevoie obligatorie de victorie pentru a rămâne în plasa liderului FCSB.

Cotă de 2,43 de la Dinamo – FC Hermannstadt pentru biletul zilei

Cele două formații au obiective diferite, însă ambele sunt obligate să câștige pentru a visa mai departe. Dinamo vrea să șteargă impresia proastă lăsată în duelul cu CFR Cluj și să continue lupta pentru o salvare miraculoasă de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Sibienii sunt pe locul 6, care duce în play-off, dar mai au de tras pentru a rămâne acolo și la finalul sezonului regulat. Lupta este strânsă și de aceea cele 3 puncte din acest joc sunt extrem de importante.

Cum miza este una ridicată, este de așteptat ca cele două combatante să joace deschis pentru a-și apropia victoria. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: peste 2,5”, pentru că și cota de 2,43 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Oțelul – CFR Cluj o cotă de 1,93

Gălățenii se prezintă la acest joc cu multă încredere după punctul scos cu Farul și încă mai visează la un loc în play-off. În plus, se speră în revenirea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnică, după problemele care l-au obligat să nu facă deplasarea la Ovidiu.

CFR Cluj se află pe un trend ascendent după victoriile clare cu FC U Craiova și Dinamo și a devenit principala urmăritoare a liderului FCSB. Pentru a se menține în plasă, ardelenii nu au voie să cedeze puncte la Galați.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că Oțelul este una dintre cele mai disciplinate echipe din SuperLiga, însă elevii lui Adi Mutu au arătat multă calitate ofensivă în ultimele jocuri. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri CFR Cluj: peste 1,5”, care are la Unibet o cotă de 1,93.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 469 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,43 pentru pronosticul ”total goluri: peste 2,5” în meciul Dinamo București – FC Hermannstadt și o cotă de 1,93 pentru ”total goluri CFR Cluj: peste 1,5” la Oțelul Galați – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,69. Numai bună pentru un câștig de 469 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT