Sport

Biletul zilei la pariuri, marți 29 iunie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de 300 de lei

Biletul zilei de marți, 29 iunie 2021, poate aduce un câștig de 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Euro 2020.
28.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 29 iunie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de 300 de lei
Biletul zilei de marți, 29 iunie 2021, poate aduce un câștig de 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Euro 2020. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe ultimele partide din optimile de finală. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,00 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit excelent.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Anglia – Germania, care va începe la ora 19:00. Britanicii par ușor favoriți pentru că joacă pe Wembley, iar nemții au avut un parcurs modest în faza grupelor.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Suedia – Ucraina, care are startul la ora 22:00. Nordicii au prima șansă la calificare după ce au câștigat grupa, iar elevii lui Andriy Shevchenko au tremurat serios pentru locul în optimi.

Calificarea Angliei aduce o cotă de 1,86 la biletul zilei

Anglia – Germania este un clasic pentru fotbalul european, dar ca niciodată duelul de la Euro 2020 vine mult mai devreme decât se așteptau fanii și asta pentru că nemții au avut evoluții contradictorii în grupe.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Elevii lui Gareth Southgate au înschis poarta în cele trei meciuri din prima fază a competiției și beneficiază un Raheem Sterling în formă maximă. De partea cealaltă, nemții sunt la ultimul turneu final cu Joachim Low pe banca tehnică și acest lucru parcă le-a luat din încredere.

Deși germanii s-au simțit întotdeauna bine pe Wembley, de data aceasta englezii par hotărâți să rupă acest blestem și în aceste condiții vom opta pentru pronosticul ”Anglia se califică”, pentru că și cota de 1,86 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,60 pentru biletul zilei de la meciul Suedia – Ucraina

Fără să aibă un joc spectaculos, Suedia a impresionat prin spiritul de echipă extrem de bine pus la punct și prin atitudinea jucătorilor care s-au sacrificat pentru un rezultat favorabil. Și toate acestea i-au făcut să câștige grupa, în fața mult mai bine cotate formații a Spaniei.

De partea cealaltă, Ucraina a dezamăgit pe Arena Națională și a fost la un pas să rateze calificarea în fazele eliminatorii. Trupa lui Shevchenko a prins ultimul loc calificat d epe poziția a treia, beneficiind doar de un golaveraj mai bun decât Finlanda și Slovacia.

ADVERTISEMENT

Cu excepția câte unui singur meci din grupe, ambele formații au rămas datoare pe fază ofensivă. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 0,5 goluri în prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,60.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 300 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ”Anglia se califică” în meciul Anglia – Germania și o cotă de 1,60 pentru ”peste 0,5 goluri în prima repriză” la Suedia – Ucraina, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,00. Numai bună pentru un câștig de 300 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT