Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți 29 septembrie 2020. Miza pe Champions League și La Liga

28.09.2020 | 22:23
Biletul zilei la pariuri marti 29 septembrie 2020 Miza pe Champions League si La Liga
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți 29 septembrie 2020. Cu o cotă totală de 2,78 de la Get’s Bet, obținută de la un meci din Liga Campionilor și unul din La Liga, putem să dăm astăzi lovitura cu biletul zilei la pariuri. Dacă alegem să mizăm 100 de lei, am putea băga în buzunar la sfârșitul zilei 278 de lei. Trebuie doar să aveți încredere în noi, pentru că și duminică, pentru a cincea zi la rând, biletul de pariuri propus de noi a fost verde, iar profitul unul substanțial.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Ferencvaros – Molde (ora 22:00), din manșa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor. Gazdele pornesc cu prima șansă după un 3-3 absolut halucinant scos în turul din Norvegia.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci ales pentru biletul zilei de marți la pariuri este cel dintre Real Sociedad și Valencia (ora 2o:00), din etapa a patra din La Liga. Atât bascii, câi și ”liliecii” visează ca în acest sezon să reușească să prindă un loc de Champions League.

Ferencvaros aduce o cotă de 1,39 la biletul zilei la pariuri

Campioana Ungariei, Ferencvaros are un parcurs foarte bun în Liga Campionilor și a trecut rând pe rând acasă de Djurgardens, în deplasare de Celtic Glasgow și apoi iar acasă de Dinamo Zagreb, croații venind după victoria de la Cluj cu CFR.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trupa pregătită de ucraineanul Serghei Rebrov are avantajul remizei cu goluri multe din prima manșă. Atunci, Ferencvaros a condus cu 2-0, Molde a întors senzațional rezultatul și a preluat avantajul, 3-2, dar maghiarii nu au depus armele și au egalat pe final de meci.

Deși norvegienii formează o trupă extrem de solidă și bine pregătită fizic, maghiarii nu concep să piardă această calificare printre degete și mai ales bonusul financiar pregătit de UEFA pentru intrarea în grupe. Din acest motiv, vom alege pronosticul ”Ferencvaros se califică”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,39.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,00 pentru biletul zilei la pariuri de la Real Sociedad – Valencia

Campionatul Spaniei este recunoscut ca fiind unul care oferă un fotbal de calitate și în care echipele evoluează extrem de deschis, mai ales atunci când nu dau de forțele Real Madrid și Barcelona. Așa se așteaptă să fie și întâlnirea de marți de pe Anoeta.

Bascii au ratat sezonul precedent participarea în Champions League, dar și-au asigurat locul în Europa League. În schimb, Valencia vine după un sezon modest încheiat pe locul nouă, dar anul acesta are ambiții mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Sociedad și Valencia sunt cunoscute ca fiind două echipe ofensive. După două remize în primele etape, bascii au învins cu 3-0 în ultima rundă, în timp ce Valencia are o medie de două goluri pe meci în primele trei etape din La Liga. Astfel că anticipăm un joc deschis, cota pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” având o cotă de 2,00 la Get’s Bet.

Cotă totală de 2,78 pentru un posibil câștig de aproape 280 de lei cu biletul zilei la pariuri

bil

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,39 pentru pronosticul ”Ferencvaros se califică” la Ferencvaros – Molde și o cotă de 2,00 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la Real Sociedad – Valencia, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 2,78. Numai bună pentru un câștig de aproape 280 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT