Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 4 octombrie 2022. Câștig de aproape 450 de lei cu meciuri din Champions League

Biletul zilei de marți, 4 octombrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din grupele Champions League.
03.10.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 4 octombrie 2022 Castig de aproape 450 de lei cu meciuri din Champions League
Biletul zilei de marți, 4 octombrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din grupele Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două două întâlniri din etapa a 3-a a grupelor Champions League, în care evoluează formații cu pretenții la câștigarea trofeului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,42 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit mare.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Inter Milano – FC Barcelona, din Grupa C, care începe la ora 22:00. Cele două formații se luptă pentru poziția secundă, deoarece Bayern Munchen pare de neînvins la acest moment.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Liverpool – Rangers, din Grupa A, programată tot de la ora 22:00. ”Cormoranii” au început de sezon modest, dar nu își permit pași greșiți în Europa.

Cotă de 2,35 de la Inter – Barcelona pentru biletul zilei

După trei ani, Inter și Barcelona se reîntâlnesc în faza grupelor Champions League, dar meciul vine în momente total diferite pentru cele două echipe. Italienii au pornit poticnit sezonul, în timp ce trupa lui Xavi este pe val în campionat.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Catalanii, care au probleme cu justiția după investițiile făcute în vară, au câștigat ambele partide din 2019 cu 2-1, dar la Milano a fost un meci extrem de echilibrat în care doar inspirația lui Ansu Fati din finalul întâlnirii a dus toate cele 3 puncte la Barcelona.

În primele două etape, ambele au câștigat cu Viktoria Plzen, dar au pierdut cu Bayern Munchen. Astfel, se anunță un meci încins pentru că în joc este lupta pentru locul 2. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x la pauză”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Liverpool – Rangers aduc o cotă de 1,88

Pe Anfield Road va fi unul dintre cele mai frumoase dueluri britanice. Mai ales că întâlnirea pică într-un moment greu pentru ambele formații, care suferă atât pe plan intern, cât și internațional.

Liverpool a pierdut categoric în prima etapă pe terenul lui Napoli, scor 1-4, iar apoi a câștigat dramatic pe final întâlnirea cu Ajax Amsterdam, cu un gol norocos marcat în minutul 89 de fundașul Joel Matip.

ADVERTISEMENT

Rangers este cea mai slabă formație de până acum în Champions League, cu două înfrângeri categorice și un golaveraj neverosimil: 0-7. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 3,5”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,88.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 442 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,35 pentru pronosticul ”x la pauză” în meciul Inter Milano – FC Barcelona și o cotă de 1,88 pentru ”total goluri: peste 3,5” la FC Liverpool – Rangers, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,42. Numai bună pentru un câștig de 442 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT