Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 9 ianuarie 2024. Câștig de 402 lei

Biletul zilei de marți, 9 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 402 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Ligii Angliei și Cupa Italiei.
08.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 9 ianuarie 2024 Castig de 402 lei
Biletul zilei de marți, 9 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 402 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Ligii Angliei și Cupa Italiei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire din Cupa Ligii Angliei și o alta din Cupa Spaniei, în care joacă formații de mare tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,02 la Betano și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Middlesbrough – Chelsea Londra, din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, care începe la ora 22:00. Trupa lui Mauricio Pochettino este în mare foame de trofee.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Fiorentina – Bologna, din sferturile de finală ale Cupei Italiei, programată tot de la ora 22:00. Este un duel interesant între marile surprize ale sezonului din fotbalul italian.

Cotă de 1,87 de la Middlesbrough – Chelsea pentru biletul zilei

Londonezii pornesc din postura de favoriți la accederea în marea finală, mai ales că Middlesbrough este departe de a fi o sperietoare. Gazdele se zbat undeva la mijlocul clasamentului în liga secundă, iar în Cupa Ligii a beneficiat de un traseu mai mult decât accesibil.

ADVERTISEMENT

În schimb, londonezii, care în weekend au obținut o calificare en-fanfare în turul 4 din Cupa Angliei, au avut adversari mult mai dificili. Elevii lui Pochettino au trecut de Brighton, Blackburn, iar în sferturi au învins Newcastle la lovituri de departajare.

Chelsea caută primul trofeu pe plan intern după o pauză de 6 ani, dar pentru ”Boro” ar fi o performanță fantastică să prindă finala. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează și sub 5,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,87.

ADVERTISEMENT

Calificarea Fiorentinei aduce o cotă de 2,15

Cele două formații sunt marile revelații ale acestui sezon din Italia. Pe lângă accederea în sferturile Cupei Italiei, acestea sunt vecine de clasament în Serie A, locurile 4 și 5, și visează frumos la un loc de Champions League.

Fiorentina, care dorește să-l aducă în această iarnă pe internaționalul român Andrei Rațiu, a eliminat dramatic în runda precedentă pe Parma. Conduși cu 2-0, toscanii au egalat în finalul întâlnirii și s-au impus la loviturile de departajare, acolo unde a ratat și Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Bologna a produs surpriza optimilor, impunându-se pe terenul lui Inter Milano cu două goluri înscrise pe finalul prelungirilor, însă performanța este greu de repetat și la Florența. În aceste condiții, am ales pronosticul ”Fiorentina se califică în timp regulamentar”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 402 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,87 pentru pronosticul ”ambele marchează și sub 5,5 goluri” în meciul Middlesbrough – Chelsea Londra și o cotă de 2,15 pentru ”Fiorentina se califică în timp regulamentar” la Fiorentina – Bologna, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,02. Numai bună pentru un câștig de 402 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT