News

Biletul zilei la pariuri, marți 9 iunie 2020. Facem profit cu meciuri din Austria și Portugalia

09.06.2020 | 08:41
Biletul zilei la pariuri marti 9 iunie 2020 Facem profit cu meciuri din Austria si Portugalia
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți 9 iunie 2020. O nouă zi, alte ponturi pe care vi le propunem pentru biletul de pariuri. Pentru astăzi, ne-au atras atenția două meciuri din campionatele mai puțin vizibile, primele divizii din Austria și Portugalia, și am obținut de la „Casa Pariurilor” o cotă totală de 2,17 cu care puteți câștiga bani frumoși.

Biletul zilei la pariuri, marți 9 iunie 2020. Cotă de 1,45 pentru „ambele marchează” la Austria Viena – Altach

Primul meci ales pentru biletul zilei de marți, 9 iunie, vine din Austria și le pune față în față pe Austria Viena și pe Altach (ora 21:30), ocupantele primelor două poziții în play-out. Austria Viena este pe locul 1, cu un avans de două puncte, însă ambele formații au șanse reale de a prinde play-off-ul de Europa League.

ADVERTISEMENT

Gazdele de astăzi au înregistrat o victorie și un egal în cele două etape din play-out disputate după reluarea campionatului, în timp ce oaspeții au bifat două rezultate de egalitate, ambele cu scorul de 1-1. În privința forței ofensive, cele două echipe stau destul de bine, au 35, respectiv 36 de goluri marcate în 24 de partide, ceea ce ne duce cu gândul că vom asista la un meci în care se va înscrie de cel puțin două ori. Mai ales că și apărările scârție, puține fiind jocurile în care au scăpat cu poarta intactă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Dacă ne uităm puțin pe statistici, observăm o coincidență în ceea ce le privește pe Austria Viena și pe Altach: ambele au dat semnul „GG” în 4 dintre ultimele 6 meciuri din campionat. Rezultat care s-a înregistrat și în 3 dintre ultimele 5 confruntări directe. Astfel că vom alege și noi această variantă pentru biletul zilei de marți, 9 iunie, cota oferită de „Casa Pariurilor” pentru pronosticul „GG” fiind de 1,45.

ADVERTISEMENT

1,50 e cota supremă la Gil Vicente – Famalicao

Închidem biletul zilei la pariuri cu partida Gil Vicente – Famalicao (ora 23:00), din etapa cu numărul 26 a primei divizii portugheze. Gil Vicente ocupă o poziție liniștită la mijlocul clasamentului, nu are nicio emoție în privința retrogradării, dar nici nu mai poate spera pentru un loc de cupe europene. Pentru această poziție se zbate însă nou-promovata Famalicao, cele 3 puncte care o despart de locul 4 ocupat de Sporting putând fi oricând recuperate.

Dacă studiem clasamentul, observăm la Gil Vicente un oarecare echilibru între compartimentele ofensiv și defensiv, în cele 25 de etape scurse până acum având o medie de 1 gol marcat/primit pe meci (25 înscrise și 30 primite). Același echilibru iese în evidență și la Famalicao, cu mențiunea că oaspeții înscriu mult mai mult, dar primesc și mai ușor goluri (medie de 1,6 goluri pe meci, cu 40 marcate și 41 încasate).

ADVERTISEMENT

Cum ambele formații au o medie de peste 1 gol marcat/primit pe meci, este posibil ca diseară să avem parte de un joc în care se va înscrie de cel puțin două ori. Dar nu mai mult de 4, pentru că în toate ultimele 5 confruntări directe s-au marcat între 2 și 4 goluri. Semn care s-a înregistrat și în 4 dintre ultimele 5 jocuri ale celor de la Famalicao și în 3 dintre ultimele 5 ale lui Gil Vicente. Vă propunem, așadar, varianta „TG 2-4” pentru care „Casa Pariurilor” ne oferă o cotă de 1,50.

Biletul zilei la pariuri, marți 9 iunie

În concluzie, avem o cotă de 1,45 pentru „GG” la Austria Viena – Altach și una de 1,50 pentru „TG 2-4” la Gil Vicente – Famalicao, care combinate pe un bilet ne dau o cotă totală de 2,17. Numai bună pentru un profit de aproape 120 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT