Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 10 aprilie 2024. Câștig de 540 de lei

Biletul zilei de miercuri, 10 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 540 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League.
09.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 10 aprilie 2024 Castig de 540 de lei
Biletul zilei de miercuri, 10 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 540 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League, în care se dau bătălii crâncene pentru calificare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,40 la Unibet și așteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul PSG – FC Barcelona, care începe la ora 22:00. Luis Enrique vrea să-și răpună fosta echipă pentru a-și câștiga locul în istoria clubului francez.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atletico Madrid – Borussia Dortmund, programată tot de la ora 22:00. Considerate formațiile cu cele mai mici șanse la trofeu, cele două combatante caută să-și asigure locul în careul de ași.

Cotă de 2,70 de la PSG – Barcelona pentru biletul zilei

Campioana Franței este încă în căutarea câștigării primului trofeu Champions League, iar acest sezon reprezintă ultima șansă pentru superstarul Kylian Mbappe să reușească să fie protagonist la Paris.

ADVERTISEMENT

Atacantul este așteptat de la vară la Real Madrid, iar acest joc poate reprezenta și o șansă de a se apropia de fanii ”galacticilor” dacă va reuși să scoată din competiție marea rivală Barcelona.

Rămași doar cu șanse matematice la titlu în La Liga, catalanii se concentrează pe parcursul european, mai ales că este cam ultima șansă de a-l convinge pe Xavi să rămână pe banca tehnică. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x solist pentru a doua repriză”, pentru că și cota de 2,70 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Atletico – Dortmund aduc o cotă de 2,00

Trupa lui Diego ”Cholo” Simeone s-a schimbat radical în acest sezon și a devenit o echipă mult mai ofensivă, așa că este de așteptat ca duelul cu Borussia Dortmund să fie unul mai mult decât spectaculos.

Aflați în lupta pentru a prinde Top 4 în La Liga, madrilenii au un parcurs fenomenal în Champions League. Iar în optimi au produs marea surpriză și au eliminat Inter Milano, nimeni alta decât finalista de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Dortmund se află cam în aceeași situație în întrecerea internă și speră să-și salveze sezonul în Europa, mai ales că există un culoar favorabil. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 2,5”, care are la Unibet o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 540 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,70 pentru pronosticul ”x solist pentru a doua repriză” în meciul PSG – FC Barcelona și o cotă de 2,00 pentru ”total goluri: peste 2,5” la Atletico Madrid – Borussia Dortmund, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,40. Numai bună pentru un câștig de 540 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT