Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 10 august 2022. Câștig de peste 450 de lei cu meciuri din Copa Libertadores și Supercupa Europei

Biletul zilei de miercuri, 10 august 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Copa Libertadores și Supercupa Europei.
09.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 10 august 2022 Castig de peste 450 de lei cu meciuri din Copa Libertadores si Supercupa Europei
Biletul zilei de miercuri, 10 august 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Copa Libertadores și Supercupa Europei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri de fotbal din Copa Libertadores și Supercupa Europei, în care joacă formații extrem de spectaculoase. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,64 la Unibet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Flamengo – Corinthians, din manșa secundă a sferturilor de finală ale Copei Libertadores, care va începe la ora 03:30. Gazdele sunt favorite certe la calificare în duelul brazilian.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – Eintracht Frankfurt, din Supercupa Europei, care are startul la ora 22:00. ”Galaticii” se află la primul meci oficial după câștigarea Champions League.

Golurile de la Flamengo – Corinthians aduce o cotă de 1,95

Duelul brazilian era cel mai așteptat în sferturile de finaală ale Copei Libertadores, însă victoria clară obținută de Flamengo în tur pe terenul lui Corinthians, scor 2-0, a cam stabilit formația care merge în careul de ași.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Flamengo vine după finala pierdută în sezonul precedent și visează ca acesta să fie anul în care vor putea să pună mâna pe trofeu. Cu tripleta Pedro-Gabriel Barbosa-Everton Ribeiro, echipa lui Dorival Junior are o  forță ofensivă de invidiat.

Corinthians nu mai are nimic de pierdut și este de așteptat să se avânte în ofensivă în încercarea de a întoarce rezultatul. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,38 de la Real Madrid – Eintracht Frankfurt pentru biletul zilei

Câștigătoarele Champions League și Europa League se vor înfrunta în Supercupa Europei, un trofeu important, dar care în multe dintre cazuri este luat ca un meci de pregătire pentru că vine în startul noului sezon.

La partida de la Helsinki va fi testat cel mai nou sistem de detectare a ofsaidului. Noul dispozitiv a fost botezat SAOT (Semi-Automated Offside Technology) este unul extrem de complex. Foloseşte nu mai puțin de 12 camere montate sub acoperişul stadionului pentru a depista mingea.

ADVERTISEMENT

”Galacticii” se află la primul joc oficial după ce au cucerit Champions League, în timp ce Frankfurt a aavut un start dezastruos de sezon, fiind zdrobită de Bayern Munchen, scor 1-6, în prima etapă din Bundesliga. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Eintracht Frankfurt: sub 0,5 goluri”, pentru că și cota de 2,38 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 464 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Flamengo – Corinthians și o cotă de 2,38 pentru ”total goluri Eintracht Frankfurt: sub 0,5 goluri” la Real Madrid – Eintracht Frankfurt, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,64. Numai bună pentru un câștig de 464 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT